hotel-nutella

Se deschide primul hotel Nutella

O surpriza pentru toti iubitorii de Nutella

Dupa deschiderea cafenelelor Nutella din New York si Chicago, Ferrero le ofera fanilor cremei de ciocolata si alune un week-end de vis la un hotel Nutella, deschis intr-o resedinta privata si poarta numele original de Hotella Nutella. 
„Hotella Nutella reimagineaza bucuria de a sta la hotel cu experienta micului-dejun special care permite fanilor sa se bucure de Nutella in diferite moduri”, spune Todd Midura vicepresedintele companiei.
Intreaga experienta consta in bilete de avion dus-intors si 3 zile de cazare si pot fi castigate daca incarci un videoclip de 60 de secunde sau mai putin care demonstreaza cum Nutella iti face dimineata speciala. Conform regulilor departajarea se va face in functie de cat de mare este pasiunea pentru Nutella si originalitate. Inscrierile se fac pana pe 8 decembrie.
Ferrero va selecta trei castigatori care sa se bucure de acest hotel in perioada 10-12 ianuarie 2020.

hotel-nutella
Daca ai ratat aceasta ocazie si esti un fan impatimit, ai la dispozitie 2 cafenele Nutella in Chicago si New York.
„Am vrut sa cream o lume Nutella pentru toti fanii nostri care ar putea capta esenta brandului – nu doar in felurile de mancare servite , dar intreaga experienta incepand cu momentul cand ai pasit in cafenea”, a spus Noah Szporn – directorul de marketing Nutella pentru America de Nord.

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters