destinatie-cantonament-

Cauți locul ideal pentru cantonament? Top 3 locatii pentru cantonamentul perfect

Vezi care sunt locatiile ideale pentru cantonament

Indiferent de sport – fotbal, baschet, handbal, rugby, tenis, atletism, judo, haltere, etc., pregătirea fizică pentru un sezon întreg este foarte importantă.

Stim cât de greu este să organizezi o deplasare a unui grup de sportivi sau un eveniment sportiv, și tocmai de aceea am creat acest serviciu complet, pentru care garantăm cele mai bune condiții și ne asumăm garanția unui eveniment de succes.

1. Cheile Gradistei Fundata Resort & Spa – Fundata

Cu o arenă de biatlon olimpică și o sală pentru competiții extrem de competitive, acest complex sportiv este locul preferat al echipelor naționale în cantonamente, dar și al sportivilor străini cu performanțe înalte. Perfect pentru antrenamente în orice anotimp!

Piste omologate internațional pentru biatlon, schi fond și schi biatlon pe role. Competiții de tir biatlon afară și în interior. Dotări complexe care pot susține organizarea concursurilor internaționale. Dar și un platou luminos la fel de seducător ca potrivirea dintre schi fond și tir. În două cuvinte: Arena Biatlon! Singura arenă de biatlon omologată internațional din România care i-a atras pe reprezentanții Federatiei Internaționale de Biatlon.
cantonament-destinatie-locatie
 
Pensiunea pune la dispozitie:
-Terenuri de fotbal, tenis, baschet, handbal
-Sala Sporturilor
-Sală cu tartan
-Sali de forță și fitness. 
Pe langa Sala Sporturilor si Baza de Biatlon, exista in cadrul resortului Cheile Gradistei Fundata, ca parte a bazei sportive o sala cu pardoseala din tartan care are in dotare saltele si este destinata sporturilor de contact (karate, gimnastica, judo). Sala dispune si de un panou de catarare dar si de oglinzi pentru practicarea sporturilor precum (dans sportiv, zumba etc).
 
Cu tribune și peluze de peste 1000 de locuri, acesta este locul unde se descătușează energia. Construită pentru sportivii care și-au ales sportul și vor să cucerească în felul lor unic.

Sala cu pardoseală din tartan și saltele este destinația unică a sporturilor de contact – karate, gimnastică, judo. Panoul de cățărare este perfect pentru escaladă. Și oglinzile mari fac din practicarea dansurilor sportive sau a programelor de zumba o adevărată plăcere. 

2. Pensiunea Euro Park – Fundata Brasov

Situata in mijlocul naturii, acolo unde crestele muntilor saruta cerul de un albastru infinit, vei gasi pensiunea noastra. EuroPark te va uimi nu doar prin multitudinea de servicii pe care le ofera, dar si datorita peisajelor care iti vor taia respiratia.

Conceputa ca un resort complex, in care te poti relaxa si bucura de cele mai apetisante preparate culinare, pensiunea noastra te va surprinde si prin activitatile outdoor. Vei avea parte de aventura si te vei bucura de frumusetea neatinsa a locului, fiind, in acelasi timp, aproape de cele mai iubite atractii turistice pe care le ofera muntele romanesc.

De asemenea, Complexul Euro-Park are în dotare o bază sportivă modernă: teren de mini fotbal atestat FIFA, teren de tenis atestat ITS, teren de tenis cu piciorul, rachete de tenis şi mingi de fotbal şi tenis şi un loc special amenajat pentru biliard, tenis de masă şi jocuri (şah, table, cărţi, rummy etc).

3. Ana Hotels Sport – Poiana Brasov

Ana Hotels Sport Poiana Brasov, situat într-o locație pitorească de la poalele Muntelui Postăvaru, lângă pârtiile de schi și în mijlocul unei păduri de pin oferă cazare în stațiunea Poiana Brașov.

Ana Hotels Sport Poiana Brașov pune la dispoziție camere confortabile și plăcute, cu TV LCD și vedere superbă. Accesul la conexiunea WiFi este disponibil gratuit în toate zonele publice.

Centrul spa al Hotelului Sport include o piscină interioară cu funcție de hidromasaj, o sală de sport, saune și o cadă cu hidromasaj în aer liber. La un cost suplimentar pot fi, de asemenea, oferite diferite servicii de masaj și tratamente.

destinatie-cantonament

Restaurantul hotelului serveşte preparate româneşti, maghiare şi internaţionale şi are o terasă cu vedere la pârtiile de schi din apropiere.

Iarna, oaspeţii pot schia şi practica snowboarding pe pârtii, iar vara pot juca tenis sau pot face drumeţii în pădure, respirând aerul curat de munte. Această proprietate pune la dispoziția oaspeților un depozit pentru echipament de schi gratuit și oferă serviciile unei școli de schi, la un cost suplimentar.

Lasam sportivii sa se ocupe de performanta iar noi ne ocupam de organizarea deplasarilor : www.romania.business-trip.ro/cantonamente-si-tabere-sportive

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters