targ-turism

Târgul de Turism al României 14-17 noiembrie, 2019

Ce se intampla la Targul de Turism

Sunteti invitati la editia de toamna a Targului de Turism al Romaniei intre 14-17 noiembrie 2019. 

Evenimentul are loc la Romexpo in Pavilionul B1. Veti putea alege dintre sutele de oferte prezentate si veti putea participa la evenimentele conexe atractive pe care Romexpo si partenerii sai le-au pregatit pentru aceasta editie. Pentru firme este o ocazie perfecta sa cunoasca noi parteneri de afaceri, dar si pentru fidelizarea relatiilor cu partenerii deja existenti. 

Ajuns la cea de-a 42 editie , Targul de Turism al Romaniei ramane locul ideal de prezentare atat a celor mai interesante oferte si atractii turistice din Romania si din strainatate, cat si a acesoriilor si gadget-urilor necesare in orice vacanta. 

De asemenea, Targul de Turism, editia de toamna 2019 beneficiaza de o campanie atent argetata pentru atragerea de vizitatori specialisti si pentru crearea unui cadru de relationare intre firmele expozante si  clientii sau potentialii clienti.

Se asteapta un numar mai mare de vizitatori decat cel de la editia de toamna din 2018, unde 10 000 de vizitatori au avut la dispozitie cea mai variata oferta pentru petrecerea timpului liber. Fie ca vorbim de locuri din Romania sau destinatii exotice Targul de Turism va pune la dispozitie o gama variata de oferte. 

Despre Business Trip

Suntem o echipa de profesionisti in turism si ne propunem sa oferim ajutorul nostru companiilor si persoanelor care vor sa scape de bataia de cap pe care o reprezinta planificarea calatoriei

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters