Cea mai înaltă clădire din lume și celebra Times Square, luminate în culorile României

Cu ocazia zilei nationale Burj Khalifa si Times Square au fost luminate in rosu, galben si albastru

Inspirata de o abstractizare a florii Hymenocallis, Burj Khalifa este realizata din trei sectiuni dispuse in jurul unui nucleu, fiecare dintre aceste sectiuni fiind colorate duminica seara in cate o culoare specifica drapelului Romaniei: albastru, galben si rosu.
Cladirea Burj Khalifa, inalta de 828 m, este un simbol pentru Dubai si Emiratele Arabe Unite, fiind considerata una dintre minunile ingineriei moderne. Si in cea mai cunoscuta piata din lume, Times Square din New York, a fost afisat tricolorul romanesc cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.

Burj-Khalifa- romania

 

Steagul Romaniei a fost afisat pe ecrane de dimensiuni impresionante sub forma unei reclame pentru apa minerala Aqua Carpatica. Pe pagina brandului de apa minerala a aparut si o scurta inregistrare video cu imaginile afisate pe cladirile emblematice din centrul orasului american New York. „Romania promovata pe celebrele ecrane din Times Square, New York de Ziua Nationala. Drapelul national, muntii Carpati si dulcele grai romanesc se vad astazi pe celebrele ecrane din Times Square, New York. Multumim Romaniei si romanilor de pretutindeni” – este mesajul care a insotit imaginile publicate pe pagina de Facebook Aqua Carpatica.

 

Sursa: libertatea.ro

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters