blue-air-suspenda-zborurile

Blue Air suspendă toate zborurile și lansează programul „Te aducem acasă”!

Compania Blue Air va începe un program denumit „Te aducem acasă” prin care va programa zboruri de repatriere a românilor aflaţi în străinătate.

„Suspendarea zborurilor regulate reprezintă pentru, noi, la Blue Air, o premieră tristă şi o decizie dificilă din punct de vedere uman, economic şi operaţional, însă susţinem pe deplin măsurile luate de Guvernul României şi suntem conştienţi de necesitatea acestora pentru a gestiona eficient lupta în contextul pandemiei. Prioritatea noastră este siguranţa pasagerilor noştri, preocupându-ne totodată de confortul lor emoţional”, a precizat Oana Petrescu, director general Blue Air.

Urmare a decretului emis de Presedintele Romaniei, care instaleaza starea de urgenta pe intreg teritoriul Romaniei pana la data de 14 aprilie inclusiv, Blue Air isi suspenda zborurile regulate incepand cu data de 21 martie si pana la incheierea perioadei in care starea de urgenta este activa.

Blue Air introduce programul “Te aducem acasa”, in perioada 17 – 20 martie 2020, inainte de a supenda toate zborurile regulate.

Misiunea prioritara a Blue Air in aceste momente este aceea de a ajuta repatrierea cetatenilor și a rezidentilor romani surprinși departe de casa de instalarea situatiei de urgenta.

blue-air-suspenda-zborurile

Astfel, in intervalul 17 – 20 martie, Blue Air va continua sa opereze un program ajustat la nivelul cererii din aceasta perioada, continand un numar limitat de zboruri, al carui obiectiv esential este de a aduce pasagerii romani acasa.

Blue Air a creat un numar de telefon, o adresa de email si un folmular dedicat exclusiv pasagerilor care doresc sa zboare acasa pana vineri, 20 martie. Va rugam sa folositi contactele de mai jos pentru a face o rezervare noua sau pentru rebooking.

– Formular: https://l.blueairweb.com/flyyouhome

– Email: flyyouhome@blueair.aero

– Telefon: 0040 212 088 630

Va reamintim ca dupa incheierea programului de zboruri “Te aducem acasa”, incepand cu 21 martie, Blue Air isi va suspenda zborurile regulate pana la ridicarea starii de urgenta decretate in Romania. Toti pasagerii care au zboruri rezervate cu data de calatorie pana pe 31 mai 2020 (inclusiv) si doresc sa isi reprogrameze calatoria, pot beneficia de rebooking gratuit sau de restituirea sumei sub forma de voucher, ce va putea fi folosit pentru calatoriile viitoare. Pentru informatii suplimentare, pasagerii pot contacta Call Center Blue Air.

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters