craiova-antalya-zboruri

Aeroportul din Craiova introduce curse directe catre Antalya

De cand vor fi disponibile aceste curse

Antalya este capitala turismului in Turcia si este al 4-lea cel mai vizitat oras din lume. In 2019 a inregistrat un numar record de turisti. Potrivit datelor transmise de Directia Provinciala a Culturii si Turismului pentru prima data in istorie, Antalya a fost destinatia de vacanta pentru 15 milioane de turisti, dintre care 250.000 de romani.

O crestere cu aproape 40% comparat cu anul 2018. Trendul este ca numarul mare de turisti care viziteaza Antalya si Bodrum sa aleaga hoteluri de cinci stele si 90% din ei prefera hotelurile de lux cu servicii all-inclusive.
Pentru ca interesul pentru aceasta destinatie este unul foarte mare Business Trip vine in intampinarea turistilor si pune la dispozitie zboruri in Antalya direct din Craiova.
Orarul zborurilor este urmatorul :
In fiecare joi in perioada 11.06-17.09.2020
Craiova 11:55 – Antalya 13:55
Antalya 09:10 – Craiova 11:10.
Zborurile sunt oferite de compania turceasca Corendon care opereaza pe piata inca din 2005.

zbor-craiova-antalya
Antalya ofera turistilor o gama variata de atractii si servicii. Daca iti plac vacantele active poti vizita orasele antice Termessos, Xanthos, Olympos, aquarium-ul din Antalya sau atractii naturale cum ar fi canionul Koprulu, pestera Altinbesik din Parcul National si numeroasele cascade.
Daca iti place sa te relaxezi in vacanta poti opta pentru un hotel all inclusive unde pachetele includ masaj, sauna, tratamente corporale, piscine pentru adulti si copii, iar mancarea variata astfel incat sa satisfaca placerile tuturor turistilor.
La sfarsitul zilei te poti relaxa band un ceai negru si privind apusul. 

Pentru detalii ne puteti contacta : rezervari@business-trip.ro sau la sediul agentiei noastre de pe Nicolae Titulescu, numarul 34.

Business-trip-zbor-craiova-antalya

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters