Wizz_Air-abu-dhabi

Se lanseaza o noua companie aeriana low cost – Wizz Air Abu Dhabi

Vesti bune pentru cei care vor sa viziteze Emiratele Unite

Abu Dbu Dhabi: Un acord de lansare a unui nou transportator low cost – Wizz Air Abu Dhabi – a fost anunțat joi, după ce s-a ajuns la o înțelegere între Abu Dhabi Developmental Holding Company (ADDH) și Wizz Air Holdings – cea mai mare companie aeriană centrală și de est a Europei. 

Noua companie aeriană – care va avea sediul în Abu Dhabi – este de așteptat să înceapă operațiunile cu o flotă de avioane Airbus A321neo în a doua jumătate a anului 2020, cu trasee de piață planificate pentru a acoperi toată Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Subcontinent indian cu un potențial total de 5 miliarde de pasageri.

„Întrucât Aeroportul Internațional Abu Dhabi își continuă creșterea ca o poartă majoră către Emiratele Arabe Unite și regiunea mai largă, salutăm contributia companiile aeriene , precum această nouă linie aeriană și impactul pe care acest parteneriat îl va avea asupra dezvoltării noastre economice naționale continue”, a spus Shaikh Mohammad Bin Hamad Bin Tahnoon Al Nahyan, președintele Aeroporturilor Abu Dhabi, a comentat noul acord.

Jozsef Varadi, directorul executiv al Wizz Air Holdings, a declarat că  așteaptă cu nerăbdare să-și extindă piața și acoperirea clienților prin noul său parteneriat cu Abu Dhabi.

„Suntem mândri că prima noastră companie aeriană stabilită în afara Europei se află în Abu Dhabi, capitala Emiratelor Unite. Cunoașterea adâncă înrădăcinată de ADDH despre piața locală, sprijinul și navigarea pe o nouă piață pentru WIZZ este de neprețuit și va stimula dezvoltarea cu succes a acestei companii aeriene low-cost.

sociere comună între Etihad Group și Air Arabia - urmează să înceapă operațiunile în al doilea trimestru al anului viitor.  În total, Emiratele Arabe Unite vor avea cel puțin patru transportatori cu costuri reduse în funcțiune anul viitor, adăugându-le celor două deja existente în operațiune cu flydubai și Air Arabia.

„Aceasta este o nouă cale de creștere pentru Wizz Air, bazată pe modelul nostru de afaceri cu costuri ultra-scăzute de succes, care aduce călătorii la prețuri accesibile chiar și mai multor clienți”, a adăugat el.

Mohammad Hassan Al Suwaidi, directorul executiv al ADDH, a declarat că noua linie aeriană a făcut parte din strategia Abu Dhabi de a-și spori cota de piață în cadrul transportatorilor low cost.

„În calitate de partener guvernamental de încredere, cu un mandat clar pentru a stimula sectoarele cheie ale economiei non-

petroliere din Abu Dhabi, suntem mândri să fim parteneri cu Wizz Air, o companie aeriană cu prezență puternică pe piață și recunoaștere a mărcii pe piețele-cheie europene sursă.

„Prin parteneriatul cu Wizz Air, ne propunem să valorificăm cererea crescândă de călătorii bugetare și să sprijinim creșterea continuă a Abu Dhabi ca destinație culturală și turistică de talie mondială”, a adăugat el.

Wizz Air Abu Dhabi este cel de-al doilea transportor low cost care a fost anunțat la Abu Dhabi în acest an, Air Arabia Abu Dhabi – o asociere comună între Etihad Group și Air Arabia – urmează să înceapă operațiunile în al doilea trimestru al anului viitor.

În total, Emiratele Arabe Unite vor avea cel puțin patru transportatori cu costuri reduse în funcțiune anul viitor, adăugându-le celor două deja existente în operațiune cu Flydubai și Air Arabia.

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters