targul-international-londra

Targul International de Turism – Londra 2019

World Travel Market 2019

   World Travel Market de la Londra este principalul eveniment global pentru industria turistica pentru ca profesioniistii din industrie sa se intalneasca. Prin intermediul retelelor industriei, la un nivel global de neegalat, WTM Londra creeaza oportunitati personale si de afaceri, oferind clientilor contacte de calitate, continut si comunitati.

WTM Londra aduce turistilor peste 5000 dintre cele mai mari destinatii si braduri din lume. Acest targ da tonul calatoriilor mondiale. Exista de asemenea si un program de conferinte pentru antreprenori unde vor vorbi speakeri motivationali, antreprenori dintr-o varietate de sectoare cumar fi tehnologie, calatorii sportive si calatorii muzicale.
La targ vei culege idei, iar ideile inseamna afaceri. Anul trecut WTM Londra a starnit peste 1 000 000 de intalniri, rezultand in contracte in jur de 3 miliarde de lire sterline.
Romania va fi prezenta la targ , unde are un sector rezervat. Vor fi prezenti cel putin 50 de expozanti romani care vor promova circuiteleculturale, turismul in natura si cel rural, pachetele de tip city break, turismul activ si cel de aventura, turismul balneas si cel de tip wellness.

Anul trecut Romania nu a fost prezenta in catalogul nici in catalogul de prezentare World Travel Market si nici pe panourile din targ, desi a fost achitat un sfert de milion de euro pentru un stand , platind factura prea tarziu. Agentiile de turism s-au aratat nemultumite pentru ca au pierdut intalniri importante, majoritatea expozantilor crezand ca Romania nici nu se afla la targ. 

Ramane de vazut cum se va prezenta Romania la editia numarul 40 a Targului International de Turism.  

targul-international-londra

40

Despre Business Trip

Suntem o echipa de profesionisti in turism si ne propunem sa oferim ajutorul nostru companiilor si persoanelor care vor sa scape de bataia de cap pe care o reprezinta planificarea calatoriei

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters