china-croaziera

China va avea cea mai mare nava de croaziera fluviala din lume

China va primi cea mai mare nava de croaziera din lume. 

Cea mai mare navă de croazieră fluvială din lume este condusă spre China anul viitor, în timp ce industria de croaziere din țară continuă să se extindă.

Victoria Sabrina, cea mai opulentă navă Victoria Cruises, cu sediul în SUA, va naviga pe râul Yangtze din China în primăvară și va folosi tehnologii ecologice, a raportat Travel Pulse. Nava de dimensiuni superioare va avea, de asemenea, stateroom-uri lux, cu cel mai mic având un spatiu de 25 de metri pătrați, toate cu balcoane private proprii și un design care combină estetica modernă cu elemente tradiționale chinezești.

three-gorges-

Râul Yangtze este al treilea ca mărime din lume și cel mai mare corp interior de apă din China, potrivit CNN. În timp ce se află la bord, pasagerii vor arunca o privire la barajul Three Gorges, cel mai mare proiect hidroenergetic din lume.
„Este prima navă care profită din plin de nivelul crescut al apei din Yangtze, ca urmare a barajului Three Gorges „, a declarat  Larry Greenman, managerul relațiilor publice și serviciul clienților Victoria Cruise Lines.

Pentru o experiență cu adevărat de vârf, turistii pot rezerva Shangri-La Suites cu un lux de 90 metri pătrați și un balcon care ajunge la 125 metri pătrați sau pachetul de servicii de lux, care include lucruri precum Wi-Fi gratuit și happy hour exclusivă.

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters