Politistii din Benidorm au folosit sezlonguri pentru a scrie „Stati in casa” turistilor britanici

Autoritatile au recurs la o metoda ingenioasa pentru a atrage atentia

Polițiștii din Benidorm folosesc șezlonguri pentru a scrie „Stați acasă” la expatriații britanici pe fondul blocării granitelor Spaniei.
Ofițerii au profitat de o plajă pustie extrem de pustie pentru a scrie  mesajul dur pentru turiști și expatriați în îndrăgita stațiune de vacanță.

În Costa del Sol – casă pentru peste 50.000 de britanici – cei prinși afară, fără un motiv întemeiat, se confruntă acum cu închisoare sau cu amenzi de până la 25.000 de lire sterline.

Mesajul scris cu sezlonguri a venit după ce elicopterele și dronele au survolat cerul în weekend pentru a se asigura că toată lumea s-a închis în casa.

Maggie Wilson a declarat pentru Euro Weekly News: „Am văzut o mulțime de polițiști care se îndreptau spre plajă de la balconul meu și m-am întrebat ce naiba fac.

„Este doar o rușine că trebuie să recurga la astfel de măsuri pe care oamenii nu le ascultă.”

În weekend, polițiștii au condus în sus și în jos pe plajele de pe Costas cu megafoane care le transmitea să abandoneze plaja sau să suporte consecințele.

În centrul orașului Benidorm, oficialii primăriei îngrijorate au folosit chiar și boxe de urgență montate pe mașini pentru a cere turiștii să rămână în casa.

Boxele au repetat în spaniolă și engleză: „Atenție, vă rog. S-a emis stare de urgență din cauza coronavirusului.
„Trebuie să stați în siguranță la cazare sau acasă și să urmați instrucțiunile autorităților locale.

„Evitați zonele de plajă și promenadele. Păstrați o distanță sigură de alte persoane.

„Rămâi acasă. Mulțumim și ne pare rău pentru inconveniente.”

Guvernul de la Madrid a declarat o stare de urgență pentru COVID-19, obligând expatriații și turiștii să se alinieze la situatia actuala.

Mii de britanici sunt acum blocați în Spania după ce țara s-a blocat granitele timp de două săptămâni.
Aces virus a ucis deja 288 de oameni în Spania, cifră care s-a dublat în weekend, în timp ce numărul infectat se ridică acum la 7.753.

Fotografiile din stațiunea realizată în weekend au arătat britanici band bere în stradă, după ce s-a dezvăluit că barurile și cluburile din stațiune vor trebui închise cel puțin o săptămână.

Sâmbătă a intrat în vigoare o interdicție  în Spania, permițând oamenilor să părăsească casele sau hotelurile doar în anumite condiții de „urgență”.

Acestea includ să cumpere produse alimentare și produse farmaceutice, să ajungă la locul de muncă, să viziteze spitale și să-și faca plinul la masina.

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters