Turoperatorul Cocktail Holidays, specializat pe zboruri charter către Egipt și nu numai, anunță introducerea, pe 30 aprilie, a unui zbor charter special din Craiova către celebra destinație de vacanță Sharm El Sheikh din Egipt. Charterul cu plecare din Craiova vine în completarea ofertei de zboruri din București ca urmare a cererii crescute din partea turiștilor dornici să se bucure de o vacanță însorită în această perioadă a anului.  

„Am ales Egiptul si Sharm el Sheikh în special, deoarece este una dintre cele mai sigure destinații. Toți turiștii care ajung aici trebuie să facă dovada unui test PCR SARS COV 2 negativ, altfel nu au voie să intre în țară. În plus, hotelurile nu pot avea un grad de umplere mai mare de 50%, pentru a putea asigura respectarea restricțiilor de distanțare și siguranță.” declară Dan Goicea, CEO Cocktail Holidays.

Pachetele de vacanță cuprind 7 nopți de cazare (la hoteluri de 4* și 5* cu masă specificată pentru fiecare hotel), zborul charter, taxele de aeroport, transferurile aeroport-hotel-aeroport și asigurarea medicală și Storno Cocktail Travel Protection. Tarifele încep de la 648 euro/persoană la un hotel de 4* și de la 649 euro /persoană la un hotel de 5* din Sharm El Sheikh cu All Inclusive. Zborul charter va pleca de pe aeroportul din Craiova pe 30 aprilie, returul fiind pe 7 mai. 

Pentru mai multe detalii ne puteți scrie pe adresa noastră de e-mail sau puteți completa direct un formular pe site-ul nostru.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *