Păi, în primul rând vorbim de un zbor direct, București – Zanzibar, cu charterul. Noutatea constă în faptul că pe 29 ianuarie și pe 7 februarie, compania românească Animawings va opera zborurile către Zanzibar cu cel mai nou Airbus A321neo, intrat în flota Aegean Airlines. Acest Airbus este ceva mai spațios chiar decât un Boeing 747.

Compania Animawings este o companie cu capital majoritar românesc, înființată în anul 2019 de către Memento Group, grup care este deținătorul Christian Tour, al Memento Bus, și de asemenea operează în România și brandul TUI Travel Center, care aparține colosului TUI Group. După ce au colaborat foarte bine în ultimii ani, în martie 2020, a venit cumva natural și achiziția a 25% din acțiunile companiei Animawings de către Aegean Airlines.

Pe scurt, asta înseamnă parteneriate de calitate: condiții foarte bune pentru clienți. Suntem bucuroși că și românii încep să primească atenția cuvenită.

Și, pentru a reveni la Zanzibar, vă putem spune că este una dintre cele mai căutate destinații exotice din aceasta iarnă. Așa că, dacă vrei sa rezervi un zbor pe destinația București-Zanzibar sau orice altă vacanta exotică, scrie-ne aici.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *