atractii turistice

Top 5 atractii turistice in MARRAKECH

Atractii Turistice: Ce poti face in fantasticul oras rosu Marrakech?

Marrakech este un fost oras imperial plin de atractii turistice si unul dintre cele mai populare orase din Magreb. Acesta gazduieste moschei frumose, palate, gradini si de asemenea piata Jemaa el Fnaa. Marrakech este un oras captivant, cu multe atractii care surprinde turistii.

Mai jos ti-am lasat o lista cu atractii in Marrakech:

1. Jemaa el Fnaa – da pulsul orasului. Ziua gasesti imblanzitori de serpi, artisti tatuatori cu henna si o multitudine de alte distractii, iar noaptea poti gusta din traditionalul miel, suc proaspat de portocale si te poti bucura de viata de noapte.

2. Gradinile Majorelle

Una dintre cele mai populare atractii turistice din Maroc, gradinile Majorelle sunt creatia pictorului francez Jaques Majorelle care a petrecut 40 de ani punandu-si toata pasiunea si creativitatea in acea loc magic. Rauri mici si lenese , alei inguste si peste 300 de specii de plante, este un loc perfect pentru cei care isi doresc o pauza de la acest oras plin de viata.

3. Viziteaza un hammam
O vizita la un hammam va presupune de obicei sa te dezbraci de haine si de griji si sa te bucuri de experientele de acolo: o vizita la sauna, un masaj exfoliant sau o baie intr-o piscina cu apa rece ca gheata.
Hammamurile sunt in numar mare deci vei gasi cu siguranta un hammam in apropierea hotelului tau.

4. Viziteaza moscheea Koutubia

Data fiind importanta moscheilor in cultura marocana , Moscheea Koutubia este un must-see.
Este cea mai mare moschee din Marrakech si reprezinta mai mult decat un centru spiritual – este un punct de referinta pentru arhitectura internationala.
Stabileste un trend pentru cladirile din Spania si Rabat , frumosul minaret din secolul XII-lea este un exemplu de expertiza ornamentala, cu arcade caracteristice si proportii rigide, este o arhitectura admirabila. Bucurati-va de chemarea la rugaciune venita din varful minaretului de cinci ori pe zi si apreciati arhitectura acestei cladiri importante.

5. Stai intr-un riad traditional
Riadurile sau hanurile sunt niste comori ascunse pe strazile inguste in partea veche a orasului. Cei care stau in Marrakech ar trebuie sa se asigure ca petrec cel putin o noapte in inima orasului vechi intr-un riad spectaculos.
De exemplu la Dar Hanane turistii sunt transportati din strazile inguste si aglomerate intr-o casa de relaxare si liniste. Apartamentele au o terasa pe acoperis care ofera vedere panoramica asupra orasului Marrakech. Acesta este doar un exemplu al incredibilelor riaduri din orasul imperial.

Atractii in Marrakech

Vezi oferta noastra de Revelion pentru Marrakech

Citesti si Voucherele de vacanta vin cu noi reguli

Despre Business Trip

Suntem o echipa de profesionisti in turism si ne propunem sa oferim ajutorul nostru companiilor si persoanelor care vor sa scape de bataia de cap pe care o reprezinta planificarea calatoriei

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters