Ce titlu e ăsta? Doar ce a început școala ieri, după vacanța de sărbători. Cum adică unde ducem copiii în vacanță?

Da. Așa este, ieri a început școala. Însă mai e o vorbă care zice că „Omul gospodar îşi face vara sanie şi iarna car!” Ce înseamnă asta? Păi, peste 3 săptămâni, urmează o nouă vacanță. Intersemestrială, care va fi cuprinsă între 30 ianuarie și 7 februarie. Apoi, până la vacanța mare, de vară, mai avem două mai mici, de primăvară, între 2 – 11 aprilie și 30 aprilie – 9 mai.

Dacă nu ați reușit, cu toată nebunia asta, să vă luați copiii și să plecați câteva zile, poate că următorul cel mai bun moment să luați o decizie e acum. Câteva zile, nu neapărat departe, chiar în România, plecare cu mașina sau o cursă de o oră cu avionul, v-ar prinde tare bine tuturor, și copiilor și adulților.

Mai ales dacă aveți un voucher sau două în familie, hai să ne auzim și să vă spunem ce recomandăm. Poate câteva zile la Brașov, Sinaia, Predeal, Bușteni. Sau de ce nu o tură la Timișoara, Cluj, Iași, Oradea, Sibiu, Sighișora. Chiar Bucureștiul e altul când nu ești conectat la agitația zilnică și îl privești ca pe un oraș turistic.

Ne puteți scrie, ne puteți suna sau chiar vizita în agenție, respectând desigur toate regulile de distanțare și de igienă!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *