istanbul-cluj-zboruri

Se reiau zborurile Cluj – Istanbul

Zborurile vor fi reluate incepand de saptamana aceasta

Compania aeriană Turkish Airlines reia începând de duminică zborurile spre hub-ul internaţional din Istanbul – de pe Aeroportul Internaţional Cluj. Zborurile spre Istanbul vor avea loc în august de două ori pe săptămână.

Începând de duminică, după o întrerupere de aproape 22 de săptămâni, determinată de pandemie, zborurile spre capitala economică a Turciei vor fi reluate.

Primele zboruri ale companiei aeriene Turkish Airlines au debutat la 1 septembrie 2016, cu o frecvenţă de 4 zboruri / săptămână, iar ulterior, operatorul aerian a decis mărirea capacităţii de zbor de la 4 la 7 frecvenţe/săptămână.

zbor-istanbul-cluj

Zborurile spre Istanbul vor fi operate în luna august cu o regularitate de 2 frecvenţe/săptămână, în zilele de joi şi duminică, urmând ca numărul de frecvenţe să crească gradual în perioada următoare.

De pe Aeroportul Istanbul sunt asigurate numeroase conexiuni de care pasagerii pot beneficia, către destinaţii din Europa, America, Orientul Mijlociu şi Asia.

Directorul General al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, domnul David Ciceo, a precizat la rândul său: „Salutăm decizia companiei aeriene Turkish Airlines privind reluarea zborurilor pe ruta Cluj-Istanbul. Ne bucurăm de faptul că pasagerii aeroportului vor putea beneficia din nou, de multiplele posibilități de conexiune oferite de unul dintre cele mai mari hub-uri aviatice internaționale, respectiv Istanbul New Airport.”

Având în vedere situația generată de pandemia de Covid-19, rugăm pasagerii ca la sosire în aeroport să respecte toate măsurile de distanțare socială, măsurile sanitare obligatorii de purtare a măștii și toate instrucțiunile personalului aeroportuar.

Daca vrei sa rezervi sau ai nevoie de informatii suplimentare ne poti scrie aici: ticketing@business-trip.ro . 

 

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters