vacanta-jocuri-olimpice

Cat costa o vacanta la Tokyo in perioada Jocurilor Olimpice?

Afla toate detaliile vacantei la Tokyo

Jocurile Olimpice de vară din 2020, ajunse la editia a XXXII-a reprezinta cel mai mare eveniment multi-sportiv care are loc o dată la patru ani. Jocurile Olimpice de vară din 2020 sunt cunoscute, în general, sub numele de Tokyo 2020, deoarece evenimentul se va desfășura în Tokyo, Japonia, in perioada 24 Iulie – 09 August.

Dintre cei 11.090 de sportivi din 206 Comitete Olimpice Naționale așteptate, doar 339 vor părăsi Tokyo cu o medalie de aur. 
Cine va deveni următorul Michael Phelps și va face valuri la Tokyo? Cine va fi noul Usain Bolt?
A merge la Tokyo înseamnă a fi martor la apariția unei noi generații de legende sportive.

Organizatorii evenimentului spun: „Dorim ca Jocurile Tokyo 2020 să fie cele mai inovatoare din istorie! Mai mult, partenerii noștri doresc ca aceștia să prezinte tehnologia japoneză de ultimă oră.
Vehicule pe bază de hidrogen, dispozitive de traducere multilingvă și dispozitive îmbunătățite de date referitoare la sport echipate cu cele mai noi tehnologii TIC. Și să nu uităm accesibilitatea.
Tokyo 2020 va încuraja inovarea mai mult ca niciodată!”

La toate astea putem adauga ca Tokyo este un megaoras cu cea mai mare populatie din lume, 35 milioane locuitori, cel mai sigur oras  si totodata cel mai „locuibil” oras din lume.

Cat costa sa ajungi la Jocurile Olimpice?

“Un bilet de avion pentru 7 zile Bucuresti – Tokyo in perioada Jocurile Olimpice este undeva la 800 euro/persoana dus intors. 

Pentru hoteluri este putin mai complicat, asa cum se intampla in general in orasele unde au loc evenimente grandioase, hotelierii cresc preturile cu aproape 10-15 ori mai mult decat o noapte generala, de exemplu daca o noapte costa in general 100 euro, in perioada jocurilor aceeasi camera ajunge la 1000 euro / noapte la un hotel mediu de 3*” , a declarat managerul agentiei de turism Business-Trip, Radu Voinea. 

Cu toate ca preturile la cazari pot fi mai ridicate, pentru cei interesati de o experienta unica in viata, aceea de a viziona live sportul preferat direct la olimpiada putem organiza pachete private in care sa beneficieze de avion, hotel, transfer si bilete de acces in arenele sportive. 

Cat costa un bilet de acces ?

Peste jumătate din bilete vor costa mai puţin de 8.000 de yeni (61 euro), în timp ce un loc pentru ceremonia de deschidere, pe 24 iulie 2020, se va vinde cu minimum 12.000 de yeni (91 euro), dar va ajunge şi la 300.000 de yeni (2.292 euro) pentru locurile cele mai bine plasate. 

Competiţiile sportive în sine vor mai puţin costisitoare. Locurile cele mai puţin scumpe se vor ridica la 2.020 de yeni, dar doar pentru grupuri, iar preţul minim al unui bilet individual a fost fixat la 2.500 de yeni, adică 19 euro. 

Organizatorii au explicat că au creat aceste bilete destinate grupurilor pentru a permite „familiilor şi grupurilor cu copii, persoanelor vârstnice sau celor cu handicap să asiste la competiţii”. 

Locurile cele mai scumpe la Tokyo-2020, în afara ceremoniei de deschidere, sunt la competiţiile de atletism, cu bilete costând între 3.000 de yeni (23 euro) şi 130.000 yeni (990 euro). 

Japonezii posedă un sentiment de ospitalitate unic, dezinteresat, numit omotenashi și au grijă de oaspeții lor ca nicăieri. Am putea spune că Tokyo vă va oferi o întâmpinare unică. Aceasta calitate o veti regasi in serviciul pe care îl veți primi atât într-un restaurant ieftin, cât și într-un hotel de cinci stele.
Dar singurul mod de a afla adevăratul sens al omotenashi este să vii la Tokyo și să experimentezi chiar tu …

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters