wizz-air-rute-anulate

Wizz Air: ce rute anuleaza de la Bucuresti si Cluj Napoca?

Cate rute sunt anulate si care sunt acestea

În sezonul de vară al anului 2020 compania low-cost Wizz Air anulează două rute pe care le operează de la Cluj Napoca și una de la București.

Wizz Air a operat în vara anului trecut zboruri între Cluj Napoca și Dubai și în lunile de vara,  însă în vara lui 2020 compania low-cost va renunța temporar la aceste zboruri.

Ruta Cluj Napoca – Dubai va fi suspendată din 11 iunie până în 17 septembrie 2020. În prezent aceasta este operată cu o frecvență de un zbor pe săptămână, în zilele de sâmbătă.

A doua rută care va fi anulată este Cluj Napoca – Malta. Ruta este operată în prezent odată pe săptămână însă din 27 martie zborurile spre Malta vor fi suspendate. În 2019 Wizz Air a zburat între cele două orașe pe toată perioada anului.


Pe lângă cele două rute din Cluj Napoca, Wizz Air va mai suspenda la finalul lunii martie și cele două zboruri săptămânale operate din București spre Hanovra. Potrivit datelor din sistemul de rezervări, doar zborurile dintre Cluj Napoca și Dubai vor fi reluate în timp ce celelalte două rute vor fi suspendate cel puțin până la finalul lunii octombrie.

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters