wizz-air-rute

Wizz Air redeschide bazele de la Craiova, Sibiu și Timișoara

Care sunt zborurile efectuate de pe aceste aeroporturi

Wizz Air și-a redeschis bazele de la Sibiu și Timișoara și a anunțat redeschiderea bazei din Craiova pentru 19 iunie.

Pasagerii pot rezerva zboruri pe un total de 35 de rute către unele dintre cele mai populare țări precum: Germania, Austria și Elveția. De asemenea, zborurile către aceste țări au fost reluate și de la celelalte baze și aeroporturi de unde Wizz Air operează în România.

Pentru a ajuta pasagerii și echipajul să călătorească în siguranță și fără griji, Wizz Air a implementat măsuri de igienă suplimentare pentru a sprijini distanțarea fizică în timpul îmbarcării și curățenia sporită la bord. Ca parte a măsurilor de protecție a sănătății clienților și a echipajului, pasagerii ar trebui să facă check-in și orice achiziții de servicii online, cum ar fi plata pentru bagajele suplimentare, pentru a reduce interacțiunea neesențială la aeroport.

În încercarea de a limita răspândirea posibilelor infecţii, pasagerii sunt rugați să respecte noile reguli de distanțare fizică atât în ​​timpul îmbarcării, cât și al debarcării.

Deși filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează 99,97% din virusuri și bacterii din aerul din cabină, echipajul, precum și pasagerii trebuie să poarte măști pe tot parcursul zborului.

Echipajul de cabină va distribui șervețele de igienizare fiecărui pasager, în timp ce eliminarea revistelor de la bord și încurajarea plății contactless în timpul cumpărăturilor la bord sunt măsuri introduse pentru minimizarea contactului fizic. Pe zborurile unde gradul de încărcare permite, echipajul va supraveghea distanțarea locurilor între pasageri.

Wizz Air va continua programul său de curățenie zilnic strict, aeronavele fiind dezinfectate în timpul nopții, în conformitate cu indicațiile oficiale.

sursa: airtravel.ro

Vezi si: Bali intenționează oficial să redeschidă pentru turiștii internaționali începând din septembrie

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters