wizz-air-masca

Wizz Air: De la 1 mai, măştile de protecție facială devin obligatorii în avion

Care sunt masurile adoptate de compania aeriana

Compania aeriană low-cost Wizz Air anunță că, începând cu data de 1 mai, introduce măsuri adiţionale de igienă, astfel că echipajul, precum şi pasagerii vor avea obligaţia să poarte măşti pe tot parcursul zborului, revistele de la bord vor fi eliminate şi se încurajează plata cu mijloace contactless în timpul cumpărăturilor la bord.

“Wizz Air implementează noi protocoale – în conformitate cu reglementările oficiale – pentru a asigura sănătatea pasagerilor şi a echipajului şi pentru a sprijini distanţarea fizică în timpul îmbarcării şi curăţenia sporită la bord. Ca parte a măsurilor de protecţie a sănătăţii clienţilor şi a echipajului, pasagerii ar trebui să facă check-in şi să efectueze orice achiziţii de servicii online, cum ar fi plata pentru bagaje suplimentare, pentru a reduce interacţiunea neesenţială la aeroport”, arată compania într-un comunicat.

wizz-air-masca-covid

De asemenea, utilizarea punctelor autonome de predare a bagajelor, acolo unde sunt disponibile, şi verificarea rapidă de securitate pe aeroporturi sunt recomandate de către compania aeriană pentru a creşte şi mai mult distanţarea fizică în etapa premergătoare îmbarcării.

În încercarea de a limita răspândirea posibilelor infecţii, pasagerii sunt rugaţi să adopte noile reguli de distanţare fizică atât în ​​timpul îmbarcării, cât şi al debarcării.

“Deşi filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează 99,7% dintre virusurile şi bacteriile din aerul din cabină, echipajul, precum şi pasagerii vor avea obligaţia să poarte măşti pe tot parcursul zborului. Echipajul de cabină va distribui şerveţele de igienizare fiecărui pasager, în timp ce eliminarea revistelor de la bord şi încurajarea plăţii cu mijloace contactless în timpul cumpărăturilor la bord sunt măsuri introduse pentru minimizarea contactului fizic”, mai arată compania.

Pe zborurile unde gradul de încărcare permite, echipajul va supraveghea distanţarea locurilor între pasageri.

Wizz Air va continua programul său de curăţenie zilnic strict pentru toată flota în exploatare, toate aeronavele fiind dezinfectate peste noapte, în conformitate cu instrucţiunile oficiale.

Vezi si: Sicilia va plati jumatate din biletul de avion al turistilor 

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters