Wizz Air anunta opriri in Larnaca pentru zborurile spre Dubai

Care este motivul pentru luarea acestei decizii

Din cauza situației tot mai tensionate din Orientul Mijlociu compania Wizz Air, alături de alte zeci din Europa și Asia, evită începând de astăzi tranzitul Iranului și Irakului. În urma acestei decizii, pentru a evita zborul peste Iran și Irak rutele zborurilor Wizz Air din Europa către Dubai vor include survolul Egiptului și a Arabiei Saudite și vor fi operate fără escală.

La retur avioanele Wizz Air care zboară din Dubai spre Europa vor efectua un stop tehnic în Larnaca. Escala va avea o durată de câteva zeci de minute, timp în care pasagerii vor rămâne în avion.

Zborurile afectate de acest stop tehnic sunt următoarele:

Dubai – București; 

Dubai – Cluj Napoca; 

Dubai – Sofia; 

Dubai – Budapesta.

„Wizz Air dorește să își informeze pasagerii că monitorizează și evaluează constant evenimentele curente din Orientul Mijlociu și este în contact cu autoritățile relevante. Până în acest moment nu au existat zboruri anulate, însă situația din regiune este schimbătoare, iar dacă va fi nevoie, compania, ca de fiecare dată, va lua toate măsurile necesare pentru a menține siguranța pasagerilor, echipajelor, și aeronavelor de pe zborurile operate către Dubai. Dacă va exista orice schimbare în programul de zbor al companiei ca urmare a unor evenimente viitoare din regiune, pasagerii afectați vor fi informați prin e-mail și sms”, potrivit comunicatului lansat de Wizz Air.

Sursa: boardingpass.ro

Vezi si: Blue Air lanseaza noi rute

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters