wizz-air-mykonos-santorini

Wizz Air anunta 8 rute noi din Bucuresti, Mykonos si Santorini sunt printre ele

Care sunt datele primelor curse catre noile destinatii

Cele 8 rute noi sunt : 

Cagliari, Italia. Primul zbor: 13 august. Frecventa: 2 ori pe saptamana (joia si duminica). Sunt curios daca se va mai zbura si la Alghero.

Copenhaga, Danemarca. Primul zbor: 10 august. Frecventa: 3 ori pe saptamana (luni, miercuri si vineri). Pana acum, doar Blue Air zbora pe ruta Bucuresti – Copenhaga, Wizz zburand la Malmo si Billund

Bergen, Norvegia. Primul zbor: 8 august. Freventa: 2 ori pe saptamana (marti si sambata). Perfect pentru a vizita fjordurile, din pacate, vara aceasta Norvegia este inchisa.

Hamburg, Germania. Primul zbor: 9 august. Frecventa: 4 ori pe saptamana (luni, miercuri, vineri, duminica). Pana acum, doar Blue Air a operat aceasta ruta. TAROM a renuntat la ea in 2019.

Karlsruhe, Baden-Baden, Germania. Primul zbor: 10 august. Frecventa: 3 ori pe saptamana (luni, miercuri, vineri).

Memmingen, Germania. Primul zbor: 8 august. Frecventa: 3 ori pe saptamana (marti, joi, sambata). De 2 ori Wizz a lansat zboruri pe ruta Bucuresti – Memmingen, de 2 ori a renuntat la ele. Acum e a treia oara. Sa fie cu noroc !

Santorini, Grecia. Primul zbor: 9 august. Zbor sezonier in perioada 9 august – 22 octombrie. Frecventa: 2 ori pe saptamana (joia si duminica). Wizz intra serios si in sectorul leisure

Mykonos, Grecia. Primul zbor: 11 august. Zbor sezonier in perioada 11 – 29 august. Frecventa: 2 ori pe saptamana (martea si sambata).

ATENTIE – aparent, Wizz Air a renuntat la cursele Bucuresti – Heraklion (Creta). In sistem nu mai apar decat 2 curse – pe 16 si 19 iulie, restul figureaza ca anulate.

Biletele pot fi cumparate deja de pe site-ul Wizz Air.

Vezi si: Cum arata acum tavernele din Grecia 

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters