Vreți să călătoriți în Grecia? Lista laboratoarelor unde se fac teste pentru Covid-19 in tara

Lista cu toate laboratoarele din tara

Dacă vreți să plecați în concediu în Grecia, una dintre condiții este să vă testați de Covid. Ministerul Sănătății a făcut publică lista centrelor unde se realizează aceste teste.
 

„Ministerul Sănătății a făcut publică lista centrelor de testare, adresele și numerele de telefon ale acestora „în sprijinul cetățenilor care doresc să călătorească în Grecia și care, începând cu 15 iulie, trebuie să prezinte un test molecular negativ pentru infecţia cu COVID-19 efectuat cu maximum 72 de ore înainte de momentul intrării pe teritoriul Republicii Elene”.

In Olt gasiti urmatoarele locatii: 

laboratoare-analize-covid-grecia

Lista completa o gasiti aici: http://www.ms.ro/centre-testare/ 

Potrivit MAE, cei doi cetăţeni români confirmaţi pozitiv în Insula Evia au fost transferaţi într-o unitate hotelieră special destinată pentru carantină unde vor rămâne pentru 12 zile.

Ceilalţi membri ai grupului cu care cele două persoane confirmate pozitiv au intrat pe teritoriul Republicii Elene şi care au fost testaţi, la rândul lor, la momentul intrării în Grecia, au fost plasaţi în izolare, autorităţile locale asigurându-le apă şi alimente, precum şi produse de strictă necesitate.

Vezi si:  Gabriela Firea anunță că bucureștenii care pleacă în vacanță vor putea face teste COVID-19 gratuit

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters