Cum și unde puteți folosi tichetele sau cardurile de vacanță. Un specialist oltean explică

Pentru ca au inceput deja promotiile early booking si oamenii se gandesc  la vacanta, ne-am gandit sa abordam o tema care ar putea fi de interes pentru angajatii care primesc vouchere sau carduri de vacanta si sa aducem lamuriri privind utilizarea lor.

Și în acest an bugetarii și unele firme private vor acorda tichete de vacanță, respectiv carduri de vacanță. Multi dintre angajati nu știu exact cum și unde pot fi folosite si se simt limitati in alegerea cazarii pe care si-o doresc, asadar managerul agenției de turism Business-Trip, Radu Voinea, vine cu informații complete:

Business_trip-vouchere”Tichetele de vacanță și cardurile de vacanță emise de către Sodexo, Edenred respectiv UP România pot fi folosite pentru vacanțe în România. Ceea ce trebuie să știe beneficiarii este faptul că prin agenția de turism ei pot călători oriunde în țară, nu este obligatoriu ca hotelul sau pensiunea să accepte tichetele sau cardurile de vacanță. Ei achită la noi, iar noi ne ocupăm mai departe de toate formalitățile. Putem oferi sejur în orice unitate clasificată din România. Majoritatea solicitarilor pentru vacante in Romania, in care clientii nostri au dorit sa achite folosind voucherele de vacanta, au fost pe litoral si in statiunile din imprejurimi, Calimanesti, Caciulata si Ranca.”

Dacă tichetele de vacanță expiră în luna mai sau iunie nu înseamnă că trebuie să călătoriți obligatoriu cu ele până în mai sau iunie, trebuie doar să achiziționati un sejur pe orice perioadă doriți inclusiv septembrie sau octombrie, însă până la termenul lor de expirare trebuie să rezervați o vacanță care se poate desfășura și ulterior perioadei lor de valabilitate.

De asemenea, daca exista clienti din Romania care doresc sa achite o vacanta in tara, folosind voucherele, pot sa isi aleaga destinatia dorita si ca metoda de plata ne pot trimite voucherele prin curier cu plata curierului la sediul nostru din Slatina, ulterior noi le validam si daca se constanta ca voucherele sunt valabile, clientul va primi un document pe mail in baza caruia se poate caza la unitatea de cazare aleasa de el, a mai declarat Radu Voinea, manager-ul agentiei de turism, Business-Trip.

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters