voucher-vacanta

Voucher de calatorie – cum il folosesti in aceasta perioada?

Daca detii astfel de intrumente de plata, cu ele poti achizitiona de la Business-Trip produse turistice in Romania, intr-una din urmatoarele variante:

·       Rezervare efectiva

Iti alegi sejurul din locurile disponibile existente in sistemele de rezervari. Iti asiguri astfel vacanta in perioada pe care tu o doresti si intr-o unitate de cazare pe care o preferi. 

 Data fiind situatia epidemiologica pe care o traversam, pentru siguranta sejurului, noi recomandam vacante cu data de incepere dupa 1 iulie 2020!

Pentru detalii si rezervari, contacteaza-ne:  rezervari@business-trip.ro

·      Rezervare potentiala

Rezervi produse turistice ulterioare, cu locul de desfasurare in Romania, in functie de optiunea ta ulterioara si conditionat de functionarea unitatilor turistice cu functiuni de cazare, clasificate.

Concret, poti achizitiona in termenul de valabilitate al voucherelor de vacanta produse turistice in Romania, in valoarea inscrisa pe vouchere, fara a fi nevoie sa precizezi la momentul rezervarii perioada si locul unde vrei sa calatoresti. Imediat ce restrictiile de calatorie vor fi ridicate, vei putea alege perioada si destinatia dorita.

Pentru detalii si rezervari, contacteaza-ne: rezervari@business-trip.ro

Ce poti sa cumperi cu vouchere de vacanta?

Orice produse turistice cu locul de desfasurare in unitati turistice clasificate din Romania. 

Poti sa beneficiezi de servicii de masa, de transport si alte servicii optionale, conexe cazarii. 

De ce sa cumperi de la Business-Trip cu vouchere de vacanta?

  • Iti oferim posibilitatea sa alegi din cateva sute de hoteluri, vile si pensiuni in Romania. Cu siguranta vei gasi ceva care sa ti se potriveasca!
  • Ai la dispozitie mai multe servicii turistice, dintre care poti alege unul sau mai multe, pe care sa le achiti integral cu vouchere.
  • Suntem o agentie de turism care  ofera siguranta, calitate si seriozitate.

Pentru intrebari si rezervari ne gasiti pe rezervari@business-trip.ro

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters