romania-turism

Rezervările pentru vacanţe în România vor creşte cu până la 35%, pe fondul apariţiei coronavirusului în Europa

Turismul din Romania va inregistra cresteri

Numărul de rezervări pentru vacanţele din România ar putea creşte cu până la 35% în această primăvară, având în vedere incidenţa cazurilor de coronavirus în Europa, ceea ce va duce la majorarea preţurilor la sejururi cu 10% – 15%, estimează specialiştii unei platforme online de turism.

În viziunea reprezentanţilor unei agentii de turism, primele luni ale anului sunt decisive pentru planurile de vacanţă ale românilor, cei mai mulţi profitând de promoţiile de tip Early Booking pentru a-şi rezerva vacanţele de vară încă din lunile ianuarie şi februarie.

Pe fondul incidenţei cazurilor de coronavirus înregistrate Europa, specialiştii se aşteaptă la o creştere cuprinsă între 25% şi 35% a numărului de rezervări înregistrate pentru primăvara aceasta, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, precum şi majorarea preţului sejururilor în România.

„Creşterea cererilor pentru cazările în România vine pe fondul unei presiuni deja existente pe turismul intern, indusă în mare parte prin voucherele de vacanţă (…). Rezultatul unei cereri crescute pentru cazarea în România va avea drept efect creşterea preţului sejururilor în România cu 10% până la 15% pentru primăvara aceasta”, sunt de părere reprezentanţii agentiei.

Potrivit sursei citate, vor exista perioade în care gradul de ocupare al hotelurilor din regiunile turistice va depăşi 90%.

Sursa:agerpress.ro

Vezi si : Balvanyos Resort – langa Baile Tusnad

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters