Un turist irlandez și-a scris inițialele pe Colosseum. Ce a pățit pentru asta?

Care sunt acuzatiile aduse tanarului

Un turist irlandez a fost acuzat de poliția italiană după ce a fost prins să-și cioplească inițialele în vechiul Colosseum. 

Turistul, înțeles a fi un tânăr de 23 de ani, a fost prins de securitate folosind un obiect ascuțit pentru a sculpta inițialele în piatra veche de aproape 2.000 de ani, potrivit rapoartelor presei italiene.

La Repubblica relatează că personalul de securitate al Parcului Arheologic Colosseum l-a surprins pe turist scrijelindu-si numele în piatră pe un stâlp de pe primul nivel al Amfiteatrului Flavian.

Turistul irlandez în vârstă de 23 de ani a fost văzut de securitate folosind un obiect ascuțit pentru a sculpta inițialele sale în piatra antică. Poliția italiană a fost chemată la fața locului și l-a acuzat de pagube agravate asupra bunurilor de importanță istorică și culturală.

Carabinierii forțelor de poliție italiene au fost chemați la fața locului și au acuzat turistul pentru acuzații de deteriorare a bunurilor de importanță istorică și culturală, sugerează rapoartele din presa italiană.
Un magazin local din Roma spune că este al doilea incident din câteva zile care implică turiști care deteriorează structura antică.

Săptămâna trecută, un turist polonez zbura cu o dronă lângă Colosseum când s-a prăbușit în piatră – în ciuda faptului că a primit un avertisment că clădirea antică este o zonă interzisă.

Nu există alte informații despre acuzațiile împotriva turistului sau identitatea acestuia.

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters