UAE-zboruri-anulate

Emiratele Arabe Unite suspenda toate zborurile pasagerilor – Emirates și Etihadul afectate

De cand intra in vigoare aceasta decizie?

Adăugând haosului și informațiilor conflictuale din ultimele două zile, avem acum știri că Emiratele Arabe Unite intenționează să suspende toate zborurile de pasageri în și din țară în mai puțin de 48 de ore. Mai important – intenționează chiar să suspende tranzitul pasagerilor companiei aeriene. Dacă sunt luate în considerare, aceste decizii vor aduce oprirea liniilor aeriene naționale Emirates și Etihad.

O decizie guvernamentală

Potrivit Executive Traveller, decizia vine de la agențiile guvernamentale ale Emiratelor Arabe Unite și nu de la companiile aeriene în sine. Mai exact, acest lucru provine de la agențiile Naționale pentru Situații de Urgență și Crize și Dezastre și Autoritatea Aviației Civile din Emiratele Unite.

Acestea sunt detaliile noilor reguli și politici:
Această interdicție de călătorie va împiedica cetățenii să părăsească țara
Interzicerea zborului pasagerilor va intra în vigoare în 48 de ore (25 martie) și va fi în vigoare timp de două săptămâni
Vor fi scutite de zborurile de evacuare de urgență și servicii de marfă
„Ulterior, vor fi luate măsuri suplimentare de examinare și izolare, în cazul în care zborurile vor fi reluate pentru a asigura siguranța pasagerilor, echipajelor aeriene și a personalului aeroportului și protecția acestora împotriva riscurilor de infecție”, a declarat Autoritatea Aviației Civile a Emiratelor Unite într-un comunicat.
Emirates și Etihad pentru a opri serviciile
Desigur, acest lucru va opri operațiunile companiilor aeriene Emiratele Emiratelor și Etihad. Până la acest moment, Etihad făcea reduceri relativ mici la serviciile sale. În ultimele două zile, Emirates a făcut o serie de anunțuri. În primul rând, a existat o întrerupere a serviciilor sale, urmată de anunțul suspendării complete. Apoi a urmat o declarație de backtracking. Backtrack-ul s-a datorat lobby-urilor guvernelor străine care speră să aibă anumite linii deschise pentru a permite cetățenilor fără probleme să ajungă în țările lor de origine.

Cu populațiile lor relativ mici, Emirates și Etihad se bazează foarte mult pe pasagerii de tranzit pentru a-și susține afacerile. Este un lucru pentru EAU să împiedice intrarea străinilor în țară – este o lovitură mult mai devastatoare pentru companiile aeriene, acum că tranzitul de pasageri este interzis.

„Conform celei mai recente directive guvernamentale din Emiratele Unite Arabe, Emirates vor suspenda temporar toate zborurile de pasageri timp de 2 săptămâni începând cu 25 martie 2020. Aceste măsuri sunt în vigoare pentru protecția comunităților împotriva răspândirii COVID-19 și suntem în sprijinul deplin. Așteptăm cu nerăbdare să reluăm serviciile de pasageri cât mai curând posibil. Clienții afectați ar trebui să viziteze emirates.com pentru mai multe informații despre rezervări sau pentru a contacta agenții de turism pentru asistență. -Emirates

Ce ar trebui să facă călătorii?
Este foarte probabil ca această decizie să lase mulți călători blocați în întreaga lume în timp ce încearcă să se întoarcă acasă. Deja, am auzit numeroase povești despre oameni incapabili să ajungă acasă din vacanță, blocați în țări, care trebuie să plătească pentru cazare scumpă.

Pasagerii care au o rezervare viitoare cu Emirates sau Etihad sunt încurajați să acceseze site-urile companiilor aeriene pentru cele mai recente informații. Cea mai recentă actualizare a Emirates poate fi găsită aici, în timp ce puteți accesa cea mai recentă actualizare a Etihad aici. În plus, pot fi unele acțiuni pe care pasagerii le pot întreprinde în gestionarea zborului lor în secțiunea „Gestionare rezervare” a fiecărui site web.

Ambele companii aeriene, împreună cu alte persoane din întreaga lume, au oferit vouchere de călătorie și credit pentru zboruri anulate pentru utilizare ulterioara. Cu toate acestea, înțelegem că acest lucru nu poate fi de folos pentru cei rămași în afara tarii lor.

Sursa: simpleflying.com

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters