Tururi virtuale: vedeți destinațiile turistice de top din Europa fără a părăsi canapeaua

Viziteaza virtual cele mai frumoase destinatii din Europa

In perioadele în care planurile de călătorie sunt greu de realizat, există o mulțime de moduri de a vedea lumea fără a-ti părăsi casa. Unele dintre cele mai iconice muzee europene și destinații de călătorie invită oaspeții să facă un tur virtual, bucurându-se de colecțiile și site-urile prețioase online si gratuit. Iată o selecție a locurilor europene care îi întâmpină virtual pe oaspeți.

Luvru

O plimbare digitală în jurul celui mai mare muzeu de artă din lume seamănă cu o experiență la fața locului: încercați să  decoperiti în numeroasele galerii și coridoare cele mai prețioase opere de artă din lume.

Turnul Eiffel

O călătorie virtuală la Paris trebuie sa te duca la unul dintre cele mai renumite repere. Această experiență captivantă oferă câteva panorame uluitoare ale Parisului, precum și o istorie interactivă a atracției.

Basílica de la Sagrada Família

Acest sit al Patrimoniului Mondial UNESCO vă invită să dețineți controlul deplin asupra turului virtual de vizitare a obiectivelor turistice disponibile pe site-ul său. Alegeți locația în interiorul și în afara Sagrada Família și apăsați săgețile pentru a vă schimba perspectiva. Simțiți-vă liber să păstrați coloana sonoră însoțitoare în timp ce priviți în jur.

Colecții ale Muzeului Prado

Principalul muzeu național de artă spaniol, situat în centrul Madridului, permite explorarea online a vastei sale colecții. În plus, vizitatorii virtuali pot afla mai multe despre lucrările de restaurare în secțiunea multimedia a site-ului său web.

Rijksmuseum

Muzeul național olandez oferă utilizatorilor șansa de a experimenta un tur multimedia prin intermediul aplicației sale mobile.

Palatul Buckingham

Această clădire iconică și reședința oficială a Reginei Regatului Unit din Londra și-a deschis porțile pentru vizitatorii online. Descoperiți camera tronului, scara mare și salonul alb, fără a părăsi propriul salon.

Muzeele Vaticanului

Muzeele Vaticanului vă oferă, de asemenea, șansa de a face un tur în jurul colecțiilor lor imense.

În special, Capela Sixtină în care nu era ușor de accesat chiar înainte de pandemie poate fi acum admirată atât de des și cât de mult doriți.
Întrucât un număr fără precedent de călătorii a fost anulat anul acesta din cauza restricțiilor legate de COVID-19, unele țări încearcă să mențină spiritul călătorilor ridicat, invitându-i să aibă un gust mic al frumuseții lor online.

Austria

Această țară alpină de est oferă câteva tururi virtuale și sfaturi pentru a-ți experimenta cultura fără să pleci de acasă.

Elveţia

Este aproape imposibil să vă îndepărtați priveliștile panoramice aeriene ale celor mai pitorești situri din Elveția, filmate în diferite perioade ale anului. Fiecare videoclip prezintă o mică hartă grafică în colț – pentru a fi mai ușor de găsit, odată ce vă decideți să ieșiți din nou pe drum.

Norvegia

O colecție de videoclipuri în așa-numitul stil „slow-tv” de pe site-ul oficial al ghidului de călătorie al Norvegiei vă duce într-o călătorie virtuală lentă către cele mai neașteptate site-uri ale țării.

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters