Turismul în masă va reveni până în vară, spune CEO Expedia

Care sunt parerile CEO Expedia despre viitor

Kern este ferm în convingerea că recuperarea turismului nu este doar la orizont, ci după colț. Și nu vor fi doar  trasee, drumeții ci și  revevirea acestuia in orașe mari, dense, întesate de turisti.

Castiguri de 1,5 miliarde dolari

Raportul său de câștiguri din al treilea trimestru arată o companie care încă încasează  1,5 miliarde de dolari venituri trimestriale, depășind așteptările medii ale pandemiei, chiar dacă aceasta reprezintă pierderi de 221 milioane de dolari. Este posibil ca anumite părți ale afacerii, cum ar fi vânzările de bilete de avion, să fi cedat, dar altele, cum ar fi platforma VRBO de închiriere, sunt compensatoare.

În loc să se uite în urmă la ultimele luni de afaceri accidentate, totuși, directorul executiv Peter Kern – care a preluat conducerea companiei în aprilie – ar prefera să aștepte cu nerăbdare. Chiar și în comparație cu alți lideri alcistați din industrie, Kern este ferm în convingerea că recuperarea turismului nu este doar la orizont, ci după colț. Și nu vor fi doar  trasee, drumeții ci și în orașe mari, dense, întesate de turisti.

„Roma a trecut printr-o ciumă sau două”, spune el, repetând o idee pe care a exprimat-o în timpul multor angajamente prin pandemie. „Și este încă acolo. New York-ul a trecut prin tot felul de lucruri. Nu este prima dată când avem tulburări civile ”, explică el. „Era un loc mult diferit, din punct de vedere al siguranței, când am crescut în anii ’70, totuși am mers tot acolo”
Și, deși este adevărat că un New York mai liniștit păstrează încă vibrația multor orașe mici combinate, Kern simte că acest arc al istoriei se va apleca mai clar și mai repede spre recuperare completă decât oricare altădată. „Este un moment cu mai multă știință, mai multă tehnologie. Nu vom renunța ”.

Mai putin decat trei pana la cinci ani

„Aceasta este doar părerea unui om”, continuă el. „Acest [proces] va fi mai puțin decât cei trei până la cinci ani care prezic alții. Dacă ai spus mâine că există un vaccin cu eficacitate 100% și toată lumea îl primește, vor oamenii să calatoreasca prin munti sau vor sa viziteze un oraș? „

Kern crede ca va exista o redirectionare a investițiilor în restaurante și cultura. 

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters