tunisia-lista-verde-romania

Tunisia a prezentat lista verde. România NU este pe această listă

Daca totusi vreti sa vizitati trebuie sa tineti cont de anumite aspecte

Ministerul Sănătății din Tunisia a făcut publică, la 8 iulie 2020, noua clasificare a țărilor în funcție de nivelul de risc asociat cu pandemia COVID-19.

Autoritățile tunisiene au decis să mențină România pe lista portocalie a statelor cu incidență epidemiologică medie. Cetățenii, care călătoresc din România în Tunisia, trebuie să prezinte la intrarea în Tunisia rezultatul negativ al unui test PCR efectuat cu 72 de ore înainte de călătorie.

Toți cetățenii care sosesc din România sunt supuși măsurii de izolare timp de 14 zile cu posibilitatea efectuării unui al doilea test PCR la 6 zile de la data sosirii în Tunisia.

Dacă rezultatul este negativ, perioada de izolare se poate încheia imediat după obținerea acestui rezultat. Pentru sosirile pe cale maritimă, testul PCR trebuie efectuat cu 72 de ore înainte de îmbarcare și nu trebuie să depășească 120 de ore la debarcare.

Reamintim faptul că România a inclus Tunisia pe lista verde a statelor exceptate de la recomandarea măsurilor de carantină/izolare începând cu 7 iulie 2020. 

In 2019 aproximativ 10.000 de turisti romani si-au petrecut vacanta in Tunisia, anul acesta  se  astepta o crestere a numarului acestora inainte de pandemie. 

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters