Top 10 insule din Asia

O multitudine de alegeri - toate surprinzatoare

Oricine a călătorit în insulele Asiei va atesta că merită efortul pentru a vă bucura de acele priveliști extraordinare și ape idilice.

Chiar și călătorii profund familiarizați cu regiunea spun că există întotdeauna noi descoperiri de făcut, chiar și pe insule cunoscute. Lista din acest an a celor mai bune insule din Asia, conține șase favorite repetate de anul trecut și un loc nou pe listă, Langkawi, care a făcut, de asemenea, lista din 2020 a celor mai bune insule din lume.

1. Palawan, Filipine

Palawan, principala insulă a unei colecții omonime de aproape 1.800 de insule între sudul Chinei și mările Sulu, se întoarce pe primul loc după doi ani, când a intrat la nr. 2 și respectiv 5. De asemenea, votată una dintre cele mai bune insule din lume, Palawan este iubită pentru parcurile sale naționale, care protejează atât insula muntoasă, cât și apele verde smarald care o înconjoară. Peisajul variat face din Palawan o destinație populară atât pentru excursioniști, cât și pentru scafandri, în timp ce pasionații de plajă se vor mulțumi pur și simplu să privească marele orizont – „Oferă cele mai frumoase plaje, stațiuni și peisaje de oriunde”, în timp ce altul a adăugat: „Merită cu adevărat călătoria!”

2. Sri Lanka

3. Koh Lanta, Thailanda

4. Langkawi, Malaezia

5. Boracay, Filipine

6. Bali, Indonezia

7. Koh Samui, Thailanda

8. Phuket, Thailanda

9. Maldive

10. Lombok, Indonezia

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters