thailanda-deschide-turisti

Thailanda se redeschide pentru turişti la 1 iulie

Afacerile locale vor fi deschise de la 1 iulie

În timp ce statele lumii se deschid încet din nou în urma pandemiei Covid-19, turiltii care doresc să viziteze Thailanda vor trebui să aștepte încă o lună, întrucât țara se va deschide pentru vizitatorii internaționali de la 1 iulie, scrie LonelyPlanet.com.

Aeroportul Internațional Phuket este în prezent închis, aici există o stare națională de urgență în vigoare până la 30 iunie, cu o „stare de asediu” pe timp de noapte.

Sunt companii din retail, muzee și atracții pentru vizitatori care s-au deschis deja pentru localnici, iar restaurantele le permit clienților să ia masa cu măsuri stricte de distanțare socială.

Hotelurile și stațiunile din unele zone au primit primisiunea să primească vizitatori locali, iar cinematografele, teatrele, spa-urile și grădinile zoologice se numără printre întreprinderile care se pot redeschide la 1 iunie, în condiții stricte.

thailanda-turisti

Guvernul thailandez a anunțat acum că toate afacerile și activitățile blocate până acum pot reporni la 1 iulie, inclusiv călătoriile interprovinciale și internaționale. Unele dintre restricțiile și documentele necesare în prezent pentru călătoriile interprovinciale vor fi relaxate în cursul lunii iunie. Potrivit secretarului general al Consiliului de Securitate Națională, Generalul Somsak Rungsita, acest lucru va conduce la o redeschidere completă a țării, deși va fi necesară utilizarea măștilor de față, distanțarea socială și spălarea mâinilor.  

Aceasta este o veste excelentă pentru călători, deoarece Thailanda este o destinație foarte populară, inclusiv pentru români.

„Autoritățile vor purta discuții serioase, deoarece după încheierea decretului de urgență, vor fi folosite alte legi. Cooperarea oamenilor este esenţială. Atâta timp cât boala se răspândește la nivel mondial, va trebui să luptăm împotriva ei pentru un timp”, spune Rungsita. 

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters