targurile-craciun-viena

Târgurile de Crăciun din Viena

Ce poti face la targurile de Craciun

targuri-craciun-viena      Cu farmecul sau imperial si arhitectura uimitoare, Viena este frumoasa in fiecare anotimp. Cu toate acestea daca vrei sa vezi un cadru cu adevarat magic vizitati orasul iarna.

De la sfarsitul lunii noiembrie, nenumarate piete de Craciun (Weihnachtsmärkte) apar in tot orasul. Cele mai frumoase piete sunt transformate in mici sate de basm. Standurile sunt pline de dulciuri delicioase artizanale. Aroma vinului fiert si a turtei dulci pluteste in aer. Tot ce ai nevoie este doar o cana de vin pentru a te incalzi.
Pietele de Craciun din Viena sunt o traditie veche de secole. In 1298, Albert I al Germaniei a acordat privilegiul de a organiza o piata in luna Decembrie. De-a lungul anilor au aparut altele noi , transformand orasul intr-un loc magic in timpul Craciunului.
In Viena exista 12 piete principale de Craciun. Majoritatea sunt situate in orasul vechi sau de-a lungul bulevardului Ringstrasse. Astfel puteti vizita toate pietele pe jos cu usurinta.

targuri-viena-craciunCu toate acestea pentru a ajunge la cele de la Palatul Prater si Schonbrunn va trebui sa folositi transportul public.
Majoritatea targurilor incep la mijlocul lunii noiembrie (15-22 noiembrie) si continua pana pe 23 decembrie. Unele dintre ele sunt deschise si in ziua de Craciun. Pentru a fi sigur ca toate pietele vor fi deschise in timpul vizitei, planificati-va calatoria dupa 20 noiembrie.
Daca vizitati orasul dupa Craciun vor fi cateva piete deschise si doar cele de la Paltul Prater, Maria-Therestien si Schonbrunn continua pana la o saptamana dupa Anul Nou.

Târgul de Crăciun Vienez din fata Primăriei orașului Viena este o atracție de neratat pentru aceia care isi doresc să intre în spiritul sărbătorilor de iarnă. Fundalul unic oferă târgului un șarm aparte, iar aromele delicioase atrag toti vizitatorii într-o atmosfera de sezon. În interiorul primariei, la parter, este o zona amenajata pentru cei mici, unde pot învata sa faca fursecuri sau lumanari. Vinerea, sambata si duminica ai ocazia sa participi la concerte de colinde cu intrare libera, sustinute de coruri internationale.

Targul de Craciun de la Palatul Belvedere
Exploreaza stilul de viata baroc si obiectele traditionale lucrate manual. Targul de Craciun de la Paltul Belvedere este amplasat in fata gloriosului fundal baroc al palatului cunoscut la nivel mondial. Peste 40 de standuri decorate festiv ofera obiecte traditionale facute manual, podoabe de Craciun elaborate si specialitati culinare delicioase.

Targul de Craciun de la Maria-Theresien Platz
Bucura-te de cladirile vieneze impresionante si obiceiurile traditionale, iarna aceasta amplasat intre Muzeul de Istorie Naturala si Muzeul de Arta. Nu ai cum sa nu simti atmosfera de sarbatoare cand te plimbi printre standurile decorate festiv si o varietate mare de delicii culinare.

Targul de Craciun si Anul Nou la Palatul Schonbrunn

targuri-viena-craciun-cornulete
Aproximativ 60 de expozanti isi prezinta creatiile si obiectele originale precum podoabele de Craciun si scene ale nasterii Domnului lucrate manual spre vanzare, chiar in fata faimosului Palat Schonbrunn. Aroma cornuletelor cu vanilie Vanillekipferl si a punciului umple aerul si creeaza o atmosfera minunata.

divider

Despre Business Trip

Suntem o echipa de profesionisti in turism si ne propunem sa oferim ajutorul nostru companiilor si persoanelor care vor sa scape de bataia de cap pe care o reprezinta planificarea calatoriei

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters