budapesta-craciun-targuri

Târgurile de Crăciun din Budapesta

Ce poti face in Budapesta

Budapesta este unul dintre cele mai incantatoare orase europene apreciat de aproape 20 de milioane de turisti anual. Desi lunile preferate de acestia sunt iulie si august, orasul ofera surprize si pe parcursul iernii.
Incepand cu data de 23 noiembrie poti simti spiritul Craciunului in fata celei mai mari catedrale a Budapestei, Catedrala Sfantul Stefan, la editia a saptea a targului de Craciun. 

Targul festiv in aer liber asteapta pe toata lumea cu cadouri, mancare ungureasca si internationala cum ar fi prajitura favorita a tuturor „flodni”, Kurtos Kalacs, burgeri deliciosi si numeroase preparate din peste raspandite in peste 160 de standuri.

Intrarea este gratuita pentru toate varstele inclusiv patinaj pe gheata pentru copii si in week-end ofera lectii de patinaj pentru copiii sub 14 ani. Patinoarul central inconjoara un brad de Craciun impunator.
In perioada 23 noiembrie – 1 ianuarie descopera acest centru al orasului fermecator pregatit de Craciun cu traditii din Europa Centrala care ofera si elemente moderne cum ar fi flash mob-uri, o gama larga a celor mai bune produse artizanale unguresti si spectacolul monumental de lumini, care cu ochelari 3D va da o noua dimensiune fatadei Bazilicii Sfantul Stefan. Bazilica serveste drept ecran pentru cel mai mare show de lumini din Europa. 
Sarbatoarea de Advent de la Bazilica este organizata in spiritul comunitatii: oaspetii se pot bucura de concerte caritabile si pentru a pastra mediul inconjurator curat vanzatorii vor folosi pahare, farfurii si tacamuri prietenoase cu mediul, iar deseurile vor fi reciclate.
Targul din Piata Vorosmarty este unul dintre cele mai populare in Europa centrala si cel mai vechi din Ungaria. Faimos pentru mancarea traditionala maghiara, incluzand langosi, Kurtos Kalac si carnati locali. Vei avea o abundenta de bunatati de unde poti alege din mai mult de 120 de standuri. Reprezentatnti ai artei populare si decorative isi vand bunurile, in special sub forma de cadouri de Craciun realizate din materiale naturale si tehnici artizanale originale. 

craciun-budapesta
Pe scena amenajata în Piata Vorosmarty sunt si programe pentru copii, inclusiv teatru de papusi, dar si muzica pentru toate gusturile. Timp de o luna vor avea loc peste 150 de spectacole de toate genurile.
Daca vreti sa vedeti orasul decorat de sarbatoare puteti oricand sa faceti o plimbare cu vaporul pe Dunare.

Despre Business Trip

Suntem o echipa de profesionisti in turism si ne propunem sa oferim ajutorul nostru companiilor si persoanelor care vor sa scape de bataia de cap pe care o reprezinta planificarea calatoriei

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters