targ-turism-2020

Targul de Turism al Romaniei 20-23 februarie 2020

Afla cine participa si ce poti gasi la targ

Targul de Turism al Romaniei, la care Ministerul Turismului a fost prezent in mod constant in calitate de expozant, reprezinta cea mai importanta manifestare expozitionala de acest gen din Romania.

Editia de primãvara a Targului de Turism al Romaniei (TTR) se desfasoara intre 20 si 23 februarie 2020, in Pavilionul B2 din Centrul Expozitional ROMEXPO.

Cea de-a 43-a editie a Targului de Turism al Romaniei promoveaza vacante convenabile pentru 2020, city-break-uri sau early booking pentru excursii in sezonul primavara-vara.

Cei peste 120 de expozanți înscriși deja au pregătit  oferte pentru ca vacanțele din 2020 să fie cu adevărat de neuitat.

targul-international-londra

Targului de Turism al Romaniei este, ca de fiecare dată, mai mult decât o manifestare expozițională. Este o sărbătoare a călătorilor pasionați, dar și a tuturor celor care promovează constant turismul autohton și internațional, a tour-operatorilor și agențiilor care se întrec în a prezenta oferte pe placul cât mai multor vizitatori.

Acesta este una dintre manifestările de referință ale ROMEXPO, fapt demonstrat și de numărul foarte mare de vizitatori la ediția de primăvară 2019! 21.500 de vizitatori au profitat de promoțiile pentru vacanțe prezentate de companiile expozante.

Targului de Turism al Romaniei este organizat de ROMEXPO, bianual, primăvara şi toamna, împreună cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, în parteneriat strategic cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT ) şi în parteneriat cu: Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC).

Printre expozanții tradiționali ai manifestării se numără agenții de turism, tour-operatori, zonele turistice din România reprezentate de: administrații publice locale, asociații de turism, oficii de turism, consilii județene si primării. 

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters