telaviv-bucuresti-ryanair

Ryan Air suspenda ruta Bucuresti -Tel Aviv din martie

Afla ce alte companii poti alege pentru a merge in Tel Aviv

Potrivit daterlor din sistemul de rezervări, Ryanair va opera ultimul zbor din București spre Tel Aviv în 28 martie 2020. În prezent compania low-cost irlandeză operează zboruri între cele două orașe cu o frecvență de trei ori pe săptămână, în zilele de marți, joi și sâmbătă. După retragerea Ryanair de pe rută, aceasta va fi operată de alte șase companii aeriene: Arkia Israel, Blue Air, EL AL, Israir, TAROM și Wizz Air. De asemenea, din 31 martie BlueBird Airways va relua zborurile regulate dintre București și Tel Aviv. Compania va opera această rută în aceleași zile în care o opera și Ryanair, și anume marți, joi și sâmbătă.

Tel Aviv este cel mai mare oras din Israel, dupa Ierusalim, fiind situat pe coasta Mediteranei, intr-o regiune cu dune de nisip, unde soarele straluceste 300 de zile pe an.

 Orasul Tel Aviv are ceva de oferit atat turistilor interesati de istorie, ce vor sa descopere cultura israeliana moderna, cat si turistilor ce vor sa se distreze in “capitala petrecerilor din Orientul Mijlociu”.

Plajele cu nisip fin, scaldate de apa azurie a Mediteranei, sunt animate, cele mai cunoscute fiind: Ha’Maravi, Ajami, Mezizim si Geula.

 Orasul gazduieste diferite stiluri arhitectonice si ofera turistilor ocazia de a admira diferite temple, case traditionale, dar si cladiri moderne. Cel mai important obiectiv turistic este orasul vechi – Jaffa, fiind cea mai veche zona si cel mai vechi port din regiunea Tel Aviv. Alte atractii turistice: Muzeul Eretz Istrael – recunoscut pentru piesele arheologice de valoare, Muzeul de Arta, Muzeul Diasporei Evreiesti, Muzeul Palmach si o multitudine de galerii de arta.

Vechiul Port din Tel Aviv este o zona de divertisment vibranta cu magazine, cafenele si baruri. Bulevardul Rothschild este una dintre cele mai scumpe strazi ale orasului, fiind totodata si o atractie turistica. 

Din ianuarie și până la finalul lunii octombrie a anului 2019, peste 100.000 de români au vizitat Israelul, cu 12% mai mult decât în aceeași perioadă a lui 2018. Raportat la 2017, creșterea a fost de 35%, România fiind astfel una dintre țările cu cea mai mare creștere în clasamentul numărului de turiști ce ajung anual în Țara Sfântă. “Estimăm că până la finalul anului 2019 vom avea peste 130.000 de turiști români în Israel și 4.5 milioane de turiști din toată lumea” a declarat Ksenia Kobyakov, Director pentru dezvoltarea de noi piețe, în cadrul Ministerului Turismului din Israel.

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters