rusia-anuleaza-zborurile

Moscova interzice toate zborurile charter începând cu 27 martie, cu excepția celor care repatriaza ruși

Cetatenii rusi vor putea reveni in tara

Guvernul rus a ordonat autorității aviației civile să suspende toate zborurile regulate și charter către și dinspre Rusia din 27 martie, a declarat guvernul pe site-ul său web.

Companiile aeriene ruse vor avea în continuare voie să zboare în alte țări pentru a readuce cetățenii ruși sau dacă sunt autorizați prin decizii guvernamentale speciale.
Guvernul rus interzice toate zborurile internaționale regulate și charter începând de vineri, cu excepția celor care aduc cetățenii acasă, ca parte a măsurilor dure de a stopa răspândirea coronavirusului.
Frontierele aeriene ale Rusiei vor fi blocate începând de vineri, până în prezent, fără a preciza insa o dată de reluare a acestora.

Până în prezent, în Rusia au fost înregistrate 652 de cazuri Covid-19, cu mai mult de jumătate din infectate la Moscova.

De asemenea, cabinetul a solicitat Ministerului de Externe să asiste cetățenii ruși în străinătate până la întoarcerea lor acasă. Ambasadele rusești din întreaga lume vor primi fonduri suplimentare pentru a putea oferi un astfel de sprijin.

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters