qatar airways concedieri

Qatar Airways plănuiește concedieri semnificative

Textul pentru subtitlu vine aici

Dubai: Qatar Airways intenționează să reducă un număr semnificativ de locuri de muncă, deoarece călătoria a fost perturbată de pandemie și a transmis echipajului de cabină să se pregătească pentru concedieri, potrivit unui comunicat al companiei Reuters.

Compania aeriană de stat, unul dintre puțini transportatori mondiali care încă operează servicii programate, a declarat în martie că se foloseste de rezervele de numerar și va căuta în cele din urmă ajutor guvernamental.

„Trebuie să ne confruntăm cu o nouă realitate, în care multe granițe sunt închise, făcând ca multe dintre destinațiile noastre să fie închise și ca avioane să fie la sol ca rezultat, fără perspective previzibile pentru o schimbare imediată și pozitivă ”, a declarat directorul executiv Akbar al-Baker în anunțul către echipajul de cabină. .

„Adevărul este că pur și simplu nu putem susține numerele actuale și trebuie să renuntam la un număr substanțial de locuri de muncă  – inclusiv Cabin Crew. ”Avizul nu a spus câte locuri de muncă vor fi reduse.

Sursa: qatarairways.com

Vezi si: Wizz Air lansează 8 noi rute din Viena, inclusiv spre Constanța

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters