Prima zi a târgului de turism de la Romexpo: Județul Maramureș s-a remarcat

Afla care sunt noutatile in materie de vacante in 2020

Care este programul târgului?

În perioada 20 – 23 februarie 2020, Pavilionul B2 al Romexpo va găzdui Târgul de Turism al României, ediția de primăvară 2020, prilej cu care turismul autohton va fi promovat prin intermediul unor manifestări expoziționale, conferințe și dezbateri menite să consolideze ascensiunea acestei industrii.

Programul de vizitare este în perioada 20 – 22 februarie, între orele 10.00 – 18.00, iar în 23 februarie, între orele 10.00 – 16.00.

Ce oferte sunt in acest an?

Agenţiile de turism şi hotelierii au pregătit oferte atractive la Târgul de Turism al României de la Romexpo  şi va fi deschis până în 23 februarie, fiind cel mai mare eveniment de turism din ţară, unde şi în acest an reducerile ajung până la 50%, cele mai multe fiind numai pe perioada evenimentului. Veti gasi  oferte pentru toate gusturile şi toate buzunarele, fie că sunt în ţară sau în străinătate, pe plaje exotice, la SPA, fie în călătorii culturale, de aventură sau de business.

Dacă unii turoperatori vin şi în acest an cu oferta deja tradiţională de un euro cazare în insulele greceşti, alţii lansează plata vacanţelor cu magneţi de frigider (suveniruri) sau reduc cu până la 50% orice vacanţă contractată pe perioada târgului, în timp ce sunt şi cazuri în care operatorii preferă să ocolească Romexpo, dar oferă sejururi vacanţe la fel de tentante la preţ pe site-urile proprii sau la sediile agenţiilor. 

Din păcate și anul acesta zona de sud a țării a absența de la târgdeși oportunități turistice există și merită promovate. 

Judetul cel mai bine reprezentat

Dintre județele prezente la târg se remarcă județul Maramureșcare au specificat programul la târg într-un comunicat de presă : „Oaspeții standului vor fi întâmpinați într-un decor tradițional maramureșean, pus la dispoziție de Muzeul Judeţean de Etnografie şi Artă Populară Maramureş. De asemenea, cei care vor trece pragul standului vor avea ocazia să admire de aproape o poartă maramureșeană, unul dintre simbolurile cele mai de preț ale județului nostru.

„Poarta maramureșeană va fi transformată într-o poartă de fotbal, iar în prezența unor vedete din lumea fotbalului, vom promova un meci de fotbal caritabil, care va avea loc cu ocazia Zilelor Maramureșului, în luna mai. La fluierul ambasadorului turismului maramureșean, Cristian Balaj, vizitatorii standului vor putea șuta la poartă și vor participa, apoi, la o tombolă. Câștigătorii vor fi premiați cu sejururi spectaculoase în Maramureș, – care vor fi oferite de unitățile de cazare prezente la Târgul de Turism al României-, dar si cu obiecte de artă populară. Cei care vor poposi la standul județului nostru vor putea urmări spoturi video de prezentare și promovare a Maramureșului, dar și momentele artistice inedite pregătite de corpul de balet și instrumentiștii Ansamblulului Folcloric Național Transilvania, care prin cântec, dans și voie bună vor reproduce spiritul autentic al Maramureșului”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Ioan-Doru Dăncuș.

 

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters