ryanair-low-cost-promotii-zboruri

Prima companie aeriană care anunță promoții la biletele de avion

Ryanair lanseaza zboruri zilnice si noi promotii

Reprezentanţii Ryanair spun că vor lansa zboruri zilnice din ţări din Europa în aeroporturi cheie precum Portugalia, Spania, Italia, Grecia şi Cipru de la 1 iulie. 
 
Ryanair, cel mai mare operator low-cost european, a confirmat astăzi că plănuieşte să opereze la 40% din programul normal de zbor din luna iulie, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.
 
Anunţul vine în contextul în care Spania a anunţat că îşi va deschide graniţele pentru turişti de la 1 iulie, în oglindă cu planurile anunţate mai devreme ale Italiei, Ciprului, Greciei şi Portugaliei. 

Preturi incepand de la 29,99 euro

Ryanair a anunţat că oferă şi o promoţie pentru călătorii în lunile iulie şi august cu preţuri care pornesc de la 29,99 euro pe un singur segment de zbor, dacă aceste locuri vor fi rezervate până joi noaptea, 28 mai.
Ryanair va oferi circa 1.000 de zboruri pe zi din iulie, toate operate sub noile reguli de protecție a sănătății, care solicită pasagerilor și echipajelor să poarte măști.

„După patru luni de blocaj, suntem bucuroși de mișcările din Italia, Grecia, Portugalia, Spaia și Cipru de a deschide granițele și de a îndepărta restricțiile Europenii, care au fost subiectul restricțiilor vreme de zece săptămâni, vor putea căta vacanța de acum pentru perioada iulie-august”, spune Eddie Nelson, CEO Ryanair.


Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters