norwegian-faliment

Patru subsidiare ale companiei low-cost Norwegian intră în faliment

Care este situatia actuala a companiei

Filialele care lucrează cu transportatorii low cost Norwegian Air au fost declarate astăzi falimentare, cele patru filiale, cu sediul în Suedia și Danemarca, aveau angajati un număr de 4.700 de piloți și membri ai echipajului de cabină, care cu totii se confruntă acum cu pierderea locului de muncă.

Echipajul norvegian se micșorează cu aproape două treimi

Compania de transport aerian low cost Norwegian Air a anunțat astăzi că patru dintre filiale sale se vor închide. Cele patru firme, toate implicate în personalul companiei aeriene, au sediul în Danemarca și Suedia. Se estimează că 1.571 de piloți și 3.134 de  angajați ai filialelor își vor pierde acum locul de muncă. Declarația companiei aeriene în această privință a spus:

În Norvegia, există oportunități eficiente de luptă, ceea ce înseamnă că guvernul plătește toate costurile aferente salariilor pe toată durata perioadei. Din păcate, nu există o acoperire echivalentă în schemele din Suedia sau Danemarca.

În ciuda măsurilor pe care compania le-a luat deja, împreună cu lipsa unui sprijin financiar semnificativ din partea guvernelor suedeze și daneze, nu am mai rămas de ales. Consiliul companiilor de mai jos din Grupul norvegian a decis astăzi, luni, 20 aprilie: 

Norwegian Pilot Services Sweden AB
Norwegian Pilot Services Danemarca ApS
Norwegian Cabin Services Danemarca ApS
Norwegian Air Resources Danemarca LH ApS ”

Sursa: simpleflying.com

Vezi si: 12 predictii ale unui specialist in turism despre viitorul nostru 

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters