blue-air-zboruri

Modificări operaționale Blue Air: flota diminuată, destinații eliminate, numărul zborurilor redus

Compania va relua zborurile incepand cu 1 iulie

Blue Air, singura companie low-cost din România, trece prin momente dificile din cauza pandemiei de COVID-19. Are nevoie de un sprijin financiar din partea autorităților, iar guvernul a aprobat acordarea creditului de salvare.

Doar că, din cauza restricțiilor de călătorie impuse de România și de celalalte state UE, Blue Air a decis să reia zborurile începând cu 1 iulie 2020. Acest lucru se poate vedea și în sistemul de rezervări. Blue Air a activat zborurile și rutele internaționale, dar și rutele interne, începând cu 1 iulie.

 Blue Air a decis să reducă flota la 8 avioane, măsură ce vine la pachet cu reducerea drastică a programului operațional. Și, mai mult ca sigur, vor fi operate și concedieri.

Blue Air va păstra bazele din România: București (4 avioane), Iași (1 avion), Bacău (1 avion). Dar și bazele internaționale din Larnaca (1 avion) și Torino (1 avion).

Ținând cont de criza generată de pandemia de COVID-19, cu siguranță nu are nevoie de mai multe avioane pentru rutele și zborurile existente acum în sistemul de rezervări.

Destinații Blue Air – valabile de la 1 iulie


captură foto site https://www.blueairweb.com/

Mai jos aveți și lista destinațiilor eliminate din sistemul Blue Air.

De la baza din Torino se renunța la rutele: Torino – Comiso; Torino – Regiunea Calabria; Torino – Ibiza; Torino – Palma de Mallorca.

De la baza din Bacau se renunță la: Bacau – Bologna; Bacau – Madrid; Bacau – Atena; Bacau – Copenhaga; Bacau – Liverpool; Bacau – Oslo; Bacau – Stuttgart.

De la baza din București se renunță la rutele: Bucuresti – Catania; Bucuresti – Barcelona; Bucuresti – Birmingham; Bucuresti – Bordeaux; Bucuresti – Castellón; Bucuresti – Madrid; Bucuresti – Munchen; Bucuresti – Paris CDG. De la baza din Iași se renunță la rutele: Iasi – Barcelona; Iasi – Verona.

Noi suntem surprinși de rutele eliminate din sistemul Blue Air. Ne-a șocat faptul că Blue Air a decis să renunțe la Madrid și Barcelona. Poate e o decizie temporară și curând vom asista la noi modificări în programul operațional.

Suntem optimiști, dar în același timp și realiști. Ținând cont că pandemia de COVID-19 este în plină desfășurare, recomandăm la prudență și răbdare. Călătoriți responsabil! Așteptăm să vedem și noile condiții de călători, care vor fi impuse de autorități pentru distanțarea socială

*Rutele și orarul zborurilor sunt stabilite de compania aeriană în corelație cu legile și restricțiile impuse de autoritățil e din respectivele țări. Zborurile ar putea fi reluate mai devreme de 1 iulie, dar la fel pot fi amânate după data de 1 iulie. Pentru mai multe informații cu privire la rute, zboruri și bilete de avion, luați legătura cu Blue Air, accesând pe site-ul www.blueairweb.com/.

*Site-ul AirlinesTravel nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de biletele de avion.

sursa: airlinestravel.ro

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters