lista-59 tari-sigure-uk

Marea Britanie a publicat o listă cu 59 de țări „sigure” – fara izolare daca vin din aceste tari

Romania nu a ajuns pe lista

Pe site-ul gov.uk a fost publicată o listă care prevede un număr de 59 de țări, considerate „sigure” pentru călătoriile cetățenilor englezi și rezidenții Marii Britanii. Mai precis, toți cei care călătoresc în aceste țări, iar apoi revin în Marea Britanie, nu vor mai fi nevoiți să rămână în autoizolare pentru perioada de 14 zile.

59-tari-sigure-uk

Măsura intră în vigoare din 10 iulie, astfel că toți cetățenii care revin acasă, fără să fi tranzitat altă țară care nu se află în listă, nu vor mai avea obligația să rămână în izolare, pentru perioada specifică de 14 zile, potrivit gov.uk .

Irlanda este deja scutită ca parte a zonei comune de călătorie, la fel ca Insulele Channel și Insula Man, se precizează în comunicarea guvernului.

În plus, „sunt scutite de măsura izolării și cele 14 teritorii britanice de peste mări”.

Listă poate fi modificată, în zilele următoare, în urma discuțiilor ulterioare dintre Marea Britanie și partenerii internaționali, mai precizează documentul publicat pe site-ul Guvernului.

„Informațiile pentru călătoriile în Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord vor fi publicate în timp util”, se precizează în comunicat.

Vezi si: Cum arata sezonul turistic în Grecia

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters