zboruri-timisoara

Mai multe zboruri spre destinațiile de vacanță de pe Aeroportul Timişoara

Care vor fi destinatiile

Incepând de astăzi, operatorii de turism au suplimentat zborurile de pe Aeroportul Timişoara spre destinația Heraklion – Creta din Grecia cu încă o cursă charter pe săptămână.

Turiștii care și-au planificat sau își planifică o vacanța în Grecia pot alege să călătorească spre: Rhodos – un zbor charter pe săptămână (miercurea, până în 30 septembrie), Skiathos – un zbor charter pe săptămână (sâmbăta, până în 3 octombrie), Creta – două zboruri charter pe săptămână (lunea și joia, până în 28 septembrie), anunţă reprezentanţii Aeroportului Internaţional Timişoara.

Totodată, aceştia se așteaptă ca la începutul lunii august să fie operate câte trei zboruri charter pe săptămână spre destinația Antalya, o destinație de vacanță care în fiecare an s-a situat în topul alegerii pasagerilor.

Din luna august se poate ajunge la Marea Neagră într-un timp foarte scurt, cu zborurile operate de către compania aeriană națională Tarom. Destinații de vacanță pe litoral pot fi și cele operate cu zboruri regulate, cum ar fi Bari și Veneția.

„Deși ne aflăm într-o situație epidemiologică neașteptată, fiind și o perioadă cu multe restricții, turiștii nu au renunțat la vacanța de vară. Îi asigurăm de faptul că pe aeroportul Timișoara sunt luate permanent toate măsurile de prevenție împotriva răspândirii virusului și sunt în siguranță în ceea ce privește tranzitarea aeroportului, atât la plecare cât și la sosire. Turiștii care nu au reușit până acum să își programeze vacanța pentru perioada estivală, încă mai pot alege o destinație cu zbor charter direct de pe aeroportul Timișoara. În funcție de preferințe, aceștia pot opta fie pentru una dintre destinațiile disponibile în insulele din Grecia, litoralul Mării Negre sau Turcia, fie pentru o vacanță pe plajele însorite din Egipt sau Tunisia, spre care ne așteptăm să fie operate zboruri charter în această toamnă”, spune directorul aeroportului, Dorel Grădinaru.

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters