maldive-turisti

Insulele Maldive s-au redeschis pentru turiștii din întreaga lume

Care este singura restrictie

Deși restricțiile și măsurile de carantină îi împiedică pe oameni să viziteze multe dintre cele mai populare destinații de vacanță din lume, o țară renumită pentru frumusețea sa naturală îi întâmpină acum pe absolut toți oaspeții – Insulele Maldive.

Începând cu 15 iulie, această națiune insulară din Oceanul Indian este redeschisă turismului internațional și are foarte puține restricții pentru străini. Turiștii de pe orice continent pot veni fără să intre în carantina obligatorie la sosirea pe Aeroportul Internațional Velana din capitala Male.

De asemenea, turiștii nu vor trebui să prezinte dovezi că au teste negative pentru coronavirus. Totodată, nu este nevoie nici de vize turistice noi sau taxe suplimentare pentru cazare.

Dar acest lucru nu reprezintă un dezavantaj major pentru turiști, având în vedere că în Maldive, fiecare insulă este ocupată în general de un singur resort. Ținând cont de acest lucru, oficialii din turism susțin că fiecare stațiune oferă în esență propria sa formă de carantină. În cazul în care oaspeții sau personalul intră în contact cu cineva care este pozitiv la Covid-19, în teorie va fi ușor de urmărit, în timp ce potențialul de răspândire este redus la minimum.

Însă, pe cât de atrăgător ar părea să urci într-un avion cu destinația Maldive în acest moment, călătorii pot fi nevoiți să facă față măsurilor de carantină din propria lor țară la întoarcerea lor – și asta i-ar putea descuraja să viziteze arhipelagul asiatic.

Ce zboruri sunt către Maldive

maldive-aeroport

În ciuda crizei globale din industria aviației civile, este posibil să zburați în Maldive, în acest moment, cu câteva companii aeriene majore conectate prin Orientul Mijlociu. Printre acestea se numără Emirates Airlines, care oferă conexiuni prin Dubai cu marile orașe precum Londra, Chicago, Toronto și Sydney. Qatar Airways a reluat zborurile către Maldive pe 15 iulie din Doha, oferind conexiuni prin hub-uri importante, inclusiv Londra, Paris, Frankfurt, Sydney, New York și Los Angeles. Compania de transport aerian din Emiratele Arabe Unite, Etihad, va relua zborurile din Abu Dhbai către Maldive începând cu 16 iulie. Turkish Airlines reia zborurile către Maldive începând cu 17 iulie.

Vezi si: Grecia nu a înregistrat niciun caz nou de infectare printre turiști

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters