hotel-dukes-palace-bruge

Hotelul Dukes’ Palace din Bruges – un palat din secolul al XV-lea

Un hotel elegant, dar cu atmosfera relaxata

Acesta este singurul hotel de cinci stele din Bruges. S-ar putea să vi se pară aproape prea măreț pentru acest mic oraș, dar atmosfera relaxată și pregatirea profesională a personalului său, atenția pentru detalii te vor face sa te simti rasfatat și locația centrală fac din acesta un loc special  și la prețuri care sunt adesea surprinzător de accesibile.

Dacă fantezia ta sa stai intr-un palat atunci este locul potrivit:  turele în creștere, grădini, servicii de primă clasă, paturi de vis în care să te scufunzi și toate facilitățile necesare , acest hotel elegant are o cameră pentru tine. Cel mai bun dintre toate –  este la câțiva pași de magnificul centru istoric din Bruges.

Hotel Dukes ’Palace face parte din The Swan Hotel Collection, un grup hotelier din Bruges de hoteluri fermecătoare, de tip boutique și de lux.

Hotel unic de cinci stele in Flanda

Hotelul Dukes ’Palace ***** superior, fostă reședință a aristocrației burgundiene și un hotel unic de cinci stele în Flandra, este situat ideal în inima orașului Bruges, patrimoniu mondial UNESCO. Cele 110 camere, inclusiv apartamente elegante, camere de lux și camere spațioase de familie, sunt toate unice și combină confortul contemporan cu eleganța autentică a secolului al XV-lea. Grădina de 3000 m², restaurantul, terasa, centrul spa și barul sunt locurile perfecte pentru a vă bucura. Hotelul are, de asemenea, un centru de congrese de 632 m², precum și un garaj spațios.

Băile private din marmură au căzi mari și dușuri cu multe facilități, inclusiv articole de toaletă L’Occitane.

Poti servi masa  intr-un cadru elegant la restaurantul „Manuscript”. Bucătăria mai informală este disponibilă la Bar Atelier, în timp ce un lounge cu un șemineu uriaș este locul unde vă puteți relaxa cu o băutură în timpul sezonului de iarnă. Micul dejun dimineața este imens și oferă aproape orice vă puteți imagina, inclusiv ciocolată belgiană și cava spaniolă.

Construit in 1429

Prinsenhof a fost construit în 1429 pentru celebrarea căsătoriei ducelui de Burgundia, Filip al III-lea (Filip cel Bun) cu a treia soție a sa, Isabelle a Portugaliei. Cunoscut pentru curtea sa extravagantă, a fost patronul pictorului flamand Jan van Eyck. În 1430 trupele sale au capturat-o pe Ioana de Arc și au predat-o britanicilor. Unul dintre fiii acestei uniuni a devenit cunoscut sub numele de Carol cel îndrăzneț, a cărui moarte timpurie a fost începutul sfârșitului statului burgundian.

Unii dintre cei mai ilustri oaspeți care au venit să stea la palat în perioada de glorie au fost cardinalul Wolsey, Thomas More, Erasmus și prima persoană care a introdus tipografia în Anglia – William Caxton.

Clădirea pe care o vedem astăzi este mult mai mică decât originalul, care a avut odată o bibliotecă, o piscină, un teren de tenis, o livadă și o grădină zoologică.

După moartea în 1482 a Mariei de Burgundia, singurul copil al lui Carol cel îndrăzneț, palatul a căzut în mare parte în desuetudine ca reședință regală. În 1576, o mare parte din proprietate a fost vândută și împărțită, iar până în 1662, clădirile rămase au fost predate la diferite ordine religioase.

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters