bileteieftine

Fii pe faza: vine luna ianuarie cu cele mai ieftine bilete de avion

Care sunt cele mai populare destinatii

  In ianuarie oamenii sunt obositi dupa sarbatori si poate doar viseaza la o vacanta, dar exista rapoarte conform carora ianuarie este cea mai buna luna sa rezervi zboruri ieftine. Deci daca te gandesti la urmatoarea ta vacanta, de ce sa nu rezervi biletele? 

 „Lucrurile care conteaza cel mai mult la o oferta buna sunt: cand calatoresti si cu cat timp inainte rezervi.” David Solomito, vicepresedinte al unui site international de travel.
  Pretul mediu al city-break-urilor este cu pana la 60 % mai mic daca vacanta este achizitionata in ianuarie, iar biletele sunt cu 50% mai ieftine – majoritatea marilor companii aeriene avand reduceri consistente.
Cele mai populare orase din Europa pentru city-break-uri sunt Roma , Milano , Barcelona, Lisabona Londra, Madrid, Parisiar pentru sejururi Bulgaria, Cipru si Turcia.

zbor-craiova-antalya
  In medie pentru cursele interne cel mai bine este sa rezervi cu 2-3 saptamani inainte, iar pentru cursele internationale cu 5-6 luni in avans. In general cea mai ieftina luna pentru a rezerva este ianuarie, fiind urmata de februarie si august.
  Cele mai populare destinatii exotice au fost Dubai, Thailanda, Bali, Maldive si Hong Kong. 

  Daca ai nevoie de inspiratie trebuie sa stii ca Australia a fost nominalizata drept „destinatia anului 2020”.

  Noi va pregatim surprize pentru luna ianuarie, deci stati cu ochii pe site si pe Facebook pentru a vedea super ofertele.
Pentru detalii la ofertele actuale, vacante personalizate sau intrebari ne gasiti : rezervari@business-trip.ro 

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters