Travel for business, stay for pleasure!

dubai-turisti-7-iulie

Emiratele Arabe Unite vor accepta turiști începând cu 7 iulie 2020. Care sunt regulile

Turistii trebuie sa faca teste Covid inainte

Comitetul a decis, de asemenea, ca Emiratele Arabe Unite să primească turiști începând cu 7 iulie 2020. Noile decizii sunt susținute de protocoale și măsuri de prevenție menite să protejeze sănătatea și bunăstarea tuturor pasagerilor care călătoresc în sau din aeroporturile din Dubai.

Ca să puteți călători în Emiratele Arabe Unite (inclusiv Dubai), trebuie să respectați protocolul și măsurile impuse:

  • turistul este obligat să prezinte un certificat negativ COVID-19 sau, dacă nu are acest certificat, să facă testul pe aeroporturile din Dubai;
  • turistul trebuie să respecte cu strictețe măsurile de prevenție și procedurile de siguranță instituite de Dubai;
  • cazurile confirmate pozitiv COVID-19 vor fi izolate timp de 14 zile;

Asigurarea de sănătate, testul COVID-19 și formularul de declarație de sănătate completat sunt obligatorii pentru turiștii care vizitează Dubai.

Vezi regulile impuse pentru a putea călători spre Emiratele Arabe Unite, inclusiv Dubai.

Turiștii, care călătoresc cu avionul spre Dubai, trebuie să se asigure că îndeplinesc toate cerințele pentru a intra în Emiratele Arabe Unite. Descărcarea aplicației COVID-19 DXB și înregistrarea detaliilor de călătorie sunt esențiale. Aplicația facilitează coordonarea și comunicarea ușoară cu autoritățile din domeniul sănătății în cazul în care apar simptome COVID-19.

Pe lângă completarea „Declarației de sănătate” înainte de îmbarca, turistul ar trebui să se asigure că are o asigurare de sănătate valabilă pentru a intra în țară. Compania aeriană are dreptul să refuze îmbarcarea pe aeroportul de plecare dacă există suspiciuni și simtome de COVID-19.

Turistul trebuie sa faca un test PCR cu o valabilitate maxima de patru zile (96 ore) inaintea datei de călătorie. Astfel turistul va trebui să demonstreze că nu a fost infectat cu virus. Dacă nu pot furniza un test negativ COVID-19, vor fi supuse unui test PCR la aeroport. Termoscanarea va fi aplicată pe fluxul Sosire.

Dacă un călător este suspectat că are simptome COVID-19, aeroporturile din Dubai au dreptul de a-l re-testa pentru a se asigura că nu are virusul. Este obligatoriu pentru turist, care este testat pozitiv COVID-19, să-și înregistreze detaliile în aplicația COVID-19 DXB și să se izoleze pe cheltuiala proprie la o locație proprie sau furnizată de guvern pentru de 14 zile.

Protocoalele de călătorie, condițiile și măsurile de prevenție pentru cetățeni, rezidenți și turiști pot fi lecturate pe site-urile tuturor companiilor aeriene care operează din /spre aeroporturile din Dubai, inclusiv pe site-urile companiilor aeriene Emirates și flydubai.

In concluzie, Emiratele Arabe Unite (inclusiv Dubai) se vor deschide turiștilor începând cu 7 iulie 2020. Iar turiștii trebuie să se documenteze și să respecte tot protocolul de prevenție și procedurile de siguranță instituite de Emiratele Arabe Unite.

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters