emiratele-isi-deschid-granitele

Emiratele Arabe Unite se pregătesc să își deschidă frontierele

Care sunt masurile luate de Emirate

De când s-a aplicat interdicția de călătorie în martie, circulația în și în afara Emiratelor a fost restricționată, pentru a contribui la încetinirea răspândirii coronavirusului. De atunci, zborurile din țară și din afară au fost pentru a repatria cetățenii blocați aici sau în străinătate.

Cu toate acestea, potrivit unei actualizări a Dubai Tourism, se pregătește o „redeschidere completă”. În declarație, Dubai Tourism a spus următoarele:
„Autoritățile se pregătesc pentru redeschiderea completă a granițelor Emiratelor Unite, sub rezerva eliminării restricțiilor de călătorie prin punerea în aplicare a unei serii de măsuri strategice împreună cu omologii lor federali, menite să asigure că virusul nu intră în emirat prin porturile sale maritime și terestre.”
„Călătorii vor fi întâmpinați în Dubai într-un mediu sigur și sigur, asigurând utilizarea perfectă a tehnologiilor fără contact și a echipamentelor avansate pentru detectarea pasagerilor care intră și ies pentru a proteja orașul de orice răspândire a infecțiilor. Procese de curățare și dezinfectare de nivel mondial în toate facilitățile, atracțiile și active pentru a asigura o experiență fără riscuri pentru turiștii din oraș sunt implementate. ”

Ce va însemna asta pentru vizitatorii din Emiratele Arabe Unite?

O mare parte din Dubai a început deja să se redeschidă, restaurantele, sălile de sport și centrele comerciale sunt acum deschise, dar care funcționează în conformitate cu reglementările stricte de distanțare socială. Iată ce există în acest moment.

Hoteluri

the-palm-uae-deschide-granitele

Anul acesta, statul acasa este noua ieșire. Și asta se aplică și călătoriilor. Multe hoteluri din Dubai sunt deja deschise rezidenților din Emiratele Arabe Unite pentru stații. Ocuparea limitată, la care se adaugă măsuri de siguranță, inclusiv personalul care poartă măști și distanțarea socială a șezlongurilor de lângă piscină și pe plajă, sunt de asemenea aplicate, în conformitate cu directivele Ministerului Sănătății și Prevenției și ale Autorității Naționale de Management pentru Crize și Dezastre. (NCEMA).

Plaje

Plajele au fost redeschise recent la JBR, Jumeriah, AL Mamzar și Umm Suqeim, dar mastile trebuie totuși purtate (cu excepția cazului în care vă aflați în apă), iar distanțarea socială este încă în vigoare și este pusă în aplicare.

Baruri și restaurante

Vă mai amintiți de baruri și restaurante? Noi ne mai aducem aminte. În același mod în care hotelurile sunt deschise cu noi masuri în vigoare, același lucru se aplică restaurantelor și barurilor din Dubai. Oaspeții trebuie să fie așezați la o masă pentru a comanda mâncare, iar alcoolul este servit doar atunci când se comandă mâncare. Mastile sunt purtate de personalul de serviciu, deși nu de clienți, din motive evidente.

Zboruri

Emirates și Etihad operează zboruri din UAE către o serie de destinații din Europa si America. Conform site-ului Emirates, ecranizările termice sunt în vigoare, iar măștile trebuie purtate. În prezent, toate spatiile pentru luarea prânzului in aeroport sunt închise, la fel ca și check-in-ul online. Desigur, de asemenea, merită să vă asigurați că sunteți eligibil pentru reintrare dacă intenționați să reveniți.

Taxiuri

Taxiurile sunt încă cel mai bun mod de a vă deplasa prin căldură. Cu toate acestea, cu cel mult 3 persoane într-un taxi, călătoriile în grupuri mai mari decât cuplurile vor însemna despartirea grupului.  De-a lungul blocajului au funcționat taxiurile, folosind bariere din plexiglas pentru a separa șoferii și pasagerii, precum și curățarea continuă.

Mall-uri

the-palm-uae-deschide-granitele

Centrele comerciale din Dubai s-au redeschis luna trecută, cu ecranizare pentru vizitatori, inclusiv verificări de temperatură la intrare și camere termice în funcțiune, de asemenea. De asemenea, există o instalație de igienizare și  capacitate totală redusă.

Săli de sport

Sălile de gimnastică s-au redeschis, funcționând o distanță socială strictă – blocuri pătrate de 2 m pe podeaua de la gimnastică dacă sunteți într-o clasă de fitness – și curățarea aparatelor dupa fiecare utilizator. Desi multe din salile de sport sunt deschise,  multe sunt încă închise până când pot fi igienizate corespunzător.

sursa: gqmiddleeast.com

Vezi si:  Interviu cu o insotitoare de bord de la Emirates, despre Covid-19

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters