domeniul-dragasi

Domeniul Drăgași – un tărâm de poveste pe malul Oltului

Unde este si ce poti face aici

Pe colinele podgoriei Dragasani, un loc care a suferit o transformare extraordinara in ultimii ani, gasim acest loc minunat: Domeniul Dragasi. 

Este situat la distanta de 192 de km fata de Bucuresti, iar fata de Slatina la doar 42 de km. 

Practic, aceasta regiune se apropie de renumita Toscana, nu doar prin prisma vinurilor de calitate produse aici, ci si prin cea a peisajelor de vis, a conacelor excelent restaurate si a conditiilor de 5 stele atunci cand vine vorba de turismul viticol.

via-domeniul-dragasi-dealurile-olteniei
Aceasta destinatie turistica relativ noua in Romania, capata din ce in ce mai multa amploare, fapt care nu poate decat sa ne bucure. Senzatia racoririi cu un pahar de vin vechi, pe o terasa umbroasa, intr-o zi caniculara de vara este inegalabila. Mai ales, atunci cand ai in fata ochilor o asemenea privelise.

VACANTA PRINTRE VII NOBILE SI CASE BOIERESTI

Domeniul Dragasi are cu siguranta are un aer aparte. Aici rafinamentul si bunul gust se simt foarte confortabil, lucru ce n-a putut trece neobservat de proiectul nostru turistic.

Domeniul Dragasi este compus dintr-o crama umbroasa, un restaurant plin de specialitati culinare locale, o casa cu accente traditionale boieresti, in care oaspetii se pot caza si 7 hectare de vie cu 4 soiuri de renume. Oltul se dezvaluie la orizont intr-un peisaj de vis.


Oaspetii care poposesc la Domeniul Dragasi se vor putea caza in Casa Pelerinului. Constructia este relativ noua, insa accentele traditionale boieresti chiar fac parte din acest peisaj mirific. Conditiile sunt de 5 stele, indiferent ca vei alege intre mansarda sau veranda, mobilier din lemn sau fier forjat. Doar trosnetul podelei din lemn natural, perturba concertul din amurg al greierilo. In rest, liniste deplina.

domeniul-dragasi

Administratorii domeniului mentioneaza: „Noi toți traversăm acum o perioadă fără precedent, în care necunoscutele și incertitudinea sunt dominante. La începutul acestui an am sperat să reluăm bucuria întâlnirilor cu amatorii de vin bun și regăsire în mijlocul naturii. Dar momentan este necesar să regândim formele ospitalității noastre, astfel încât să fim egal de protectivi față de oaspeți, dar și față de continuarea activității acestui loc. Din aceste considerente am decis să reluăm rezervările începând cu data de 15 Iunie. Pentru început vom oferi organizarea de sejururi la cramă, cu cazare în regim demipensiune, și atribuirea întregii case a Pelerinului (5 camere – max 10 persoane), – min. 2-3 zile/nopți doar membrilor aceleiași familii sau aceluiași grup.

Pe domeniu se pot organiza atat evenimente corporate, cat si evenimente private de neuitat. 

Aceasta locatie este testata si recomandata de noi. Pentru intrebari rezervari@business-trip.ro sau veniti la sediul nostru din Bulevardul Nicolae Titulescu, numarul 33, Slatina – Olt. 

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by eComSetters